Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jó Kondigép?

Szerintetek ez jó Kondigép?

Figyelt kérdés

Hello,

Kondigép vásárlás előtt állok, és használtan láttam ezt a fajta kondigépet:

[link]

Használtan 150.000 120 KG súllyal. Erre lenne pénzem, ha valaki tudna kb. ebben az árkategóriában jobbat, azt megköszönöm!

Köszi előre is!

2014. júl. 26. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
nem rossz, de a helyedben bérletet vennék, az jobban megéri. a másik, hogy nem maga a gép drága, hanem hozzá a súlyok.
2014. júl. 26. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a fajta van ugyanezt tudja funkcionalitásra. Én két helyről bányásztam össze a gép volt 35 ezer egy udvaron állt letakarva évekig a görgők voltak berohadva 2 órás melóval tökéletes lett. 150 kg súly 1 db egykezes és 2 db kétkezes rúd 50 ezer volt plusz a benzin egy húszas. 105 összesen. Szerintem megéri a 150-et mert egyben van és 2 év alatt visszajön az ára (bár nem tudom mennyi a havi kondi bérlet) Nekem nagyon bejött csak hátra sétálok a melléképületbe és nyomom :)
2014. júl. 26. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
kiegészítés: esztergált tárcsák, nem gyári.
2014. júl. 26. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Jónak jó, csak sokba kerül. Megéri, ha tényleg nem sajnálod rá, idővel vissza fog jönni az ára, de speciel én nem adnék ki ennyi pénz kondigépre, inkább mennék terembe, vagy néznék vmi olcsóbbat. Persze kinek mik az anyagi lehetőségei. Ha 100k lenne csak a keret, kaphatnál ilyeneket, és azokkal se járnál rosszul:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. júl. 26. 19:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ!

Hát a kondi bérlettel az a gondom, hogy a hozzám legközelebb lévő terem 30-45 percre van, és oda is a havi bérlet ára 9500 FT.

3. Válaszoló: igen, láttam ezeket az Arnold, illetve kettler gépeket is. Tetszenek, csak sajnos nem bírnak sokat, és én egyedül edzenék, azzal ez pedig nem annyira biztonságos. Ezért gondoltam ilyen Smith gépre, vagy erőkeretre.

A további véleményeket, ajánlatokat is meghallgatom!

2014. júl. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!