Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ő naturál, hozható...

Szerintetek ő naturál, hozható 1,5 év alatt ez a szint?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=3-xtIwS5TYg

Azért a 2 vidójában látszik, hogy nem szegények, ezért szerintem megengedheti magának a tökéletes étrendet, és lehet, hogy fejben is rendben van, tud eleget(sőt) a testépítésről. Mondjuk azért 1,5 alatt nagyon megváltozott, nem csak testileg, de teljesen férfiasodott is.

Osztálytársaimon vettem észre, hogy amelyikük tolta a Danát, meg Stanát, azért ők sem annyinak néztek ki, mint ahány évesek voltak valójában 15-6 évesen, és beindult náluk az arcszőrzet növekedés is, de ez lehet csak véletlen egybeesés, igaz, ők nagyon felelőtlenül cuccoztak, bár az egyikőjüknek azért 1 hónap alatt nőtt 3 cm-t a karja. Gondoltam ezt leírom, hátha van összefüggés. Mit gondoltok?

2014. júl. 20. 22:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

helyes táplálkozás+egy zsák fehérje akk igen

de ő nem naturál az tuti :)

2014. júl. 20. 22:34
 2/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen youtube magamutatosok álltalában cuccolnak de hozható naturálba is
2014. júl. 20. 22:37
 3/22 A kérdező kommentje:
Hát, azért annyira nem mutogatja magát, én is gondolkodtam rajta, hogy, ha minden renben megy pár évig, és van fejlődés, akko csinálnék egy ilyen Transformation videót, de sosem gondolkodtam cuccozásban.
2014. júl. 20. 22:38
 4/22 anonim ***** válasza:
Amúgy még annyit, hogy itt a gyk-n csomó embernek jobb formája van pl sandorzsoltnak is
2014. júl. 20. 22:39
 5/22 anonim ***** válasza:
az a baj hogy kuva sok a "natural" aki csak úgy nyomja magába a koxot
2014. júl. 20. 22:39
 6/22 A kérdező kommentje:
Hát jó, lehet, hogy itt sokaknak jobb a formája, de ő 1,5 éve edz elvileg, sándorzsolt meg nem is tudom 20 vagy hány éve.
2014. júl. 20. 22:41
 7/22 anonim ***** válasza:
simán hozható szerintem, egyébként ő annyira nem izmos inkább száraz
2014. júl. 20. 22:42
 8/22 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem sem olyan nagy cucc, elég száraz, azért látszik nagynak.
2014. júl. 20. 22:44
 9/22 anonim ***** válasza:

helyesbítek, 29 éve.

De volt itt talán tegnap egy kérdés, ahol küldtek néhány képet magukról a többiek is.

Másfél év alatt szerintem hozható helyes táplálkozással. A tömeg biztosan, de a szárazságra nem esküdnék meg.

2014. júl. 20. 22:47
 10/22 anonim ***** válasza:

Nekem tableten nem indul el, de majd reggel megnézem. 29 éve edzem, de ez mindegy, mert naturalban 4-5 évig lehet fejlődni, utána csak kb szinten tartás megy. Tehát nem vagyok előnyben egy 5 éve edző emberrel szemben, sőt, mivel 40 felett vagyok, így főleg nem.

Jó genetikával hozhatnak páran 1.5-2 év alatt is jó formát.

2014. júl. 20. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!