Testépítők! Linkelnétek magatokról (a testetekről) képet?
Figyelt kérdés
Szerintem sokan kíváncsiak lennénk egy-két felhasználó formájára :) bár kiét szívesen látjuk!2014. júl. 19. 12:06
41/56 A kérdező kommentje:
ma 15:08 te naturál vagy? :D mennyi ideje edzel? :)
2014. júl. 19. 15:17
43/56 anonim válasza:
45/56 anonim válasza:
Nagyon brutálisak vagytok :D irigyellek titeket :) Sanyi te valami eszméletlen vagy
46/56 A kérdező kommentje:
nagyon kemény :)
szilard9595 te pl elég sokat tudsz a testépítésről ha jól emlékszem a válaszaidra, te miért nem edzel? vagy edzel és csak mostanában kezdted?:)
2014. júl. 19. 15:53
47/56 anonim válasza:
:) Hmmmm egyenlőre lakásvásárlás van folyamatban és autóvásárlás :)
De majd idővel, nem úgy akartam kezdeni az egészet, hogy semmit nem tudok a testépítésről így jóval könnyebben fogok fejlődni gondolom én ennyi háttértudással a birtokomban :)
Indulni fog egy testépítő blog ott majd nyomon követheted a fejlődésem :) augusztusban már meglesz az oldal, de a kezdés szeptember 1. lesz.
48/56 A kérdező kommentje:
érdekesen hangzik, majd dobok egy üzenetet, hogy megadd a linket:)
2014. júl. 19. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!