Flevi kérdése:
Küldötök légyszi előtte-utána képet magatokról?
Figyelt kérdés
Kort, testsúlyt, testmagasságot is írjatok hozzá, meg azt is, hogy menyi ideje edzetek, hogy szedtek-e tápkieget, és mennyire foglalkoztok az étrenddel, méregetitek-e a kaját stb.!
Előre is köszi, srácok!
2014. febr. 26. 18:27
1/16 anonim válasza:
2/16 anonim válasza:
Úgy látom azért megy a szteroid is nagyon feltűnően észrevehető a fizikumodon...
3/16 anonim válasza:
Natural vagyok nem Steroidozom
Ha bírálnak téged, akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van.
4/16 anonim válasza:
Durvát nőttél 15 éves korodról 16ra, szép!
7/16 anonim válasza:
irigykedni lehet de ertelmetlen :D
8/16 anonim válasza:
Ez nem irígykedés :). Egyszerűen nem is értém milyen módon szólod le Te mások fizikumát, amikor ilyet bárki feltud mutatni egy kis edzéssel meg zabálással.(remélem erő is van a kép mögött és azért derekasan nem csak bicepsz-mellezel)
9/16 anonim válasza:
Mutasd akkor te meg ezt a fizikumot 160 fekve haver :) ezt nem olyan konyu ossze hozni de ha majd neked sikerult akkor majd szolj!!
10/16 anonim válasza:
Kis edzes :DDDDDdd jaj ne most olvasom uristen nem ertem miert vannak ilyen szerencsetlen emeberek heti6ot edzek minden edzes 2oras 1 ev allat 14 centit not a karom 160kgot nyomok fekve nem ertem mi a bajod velem :D kuld egy kepet magadrol (biztosan te vagy a dagat gyerek a gepelott aki masokat cikiz) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!