Túl gyors anyagcsere vagy ez már betegség?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az egészséges hogy én napi 5-6x járok nagy wc-re? Általában normális az állaga. Másik problémám hogy nagyon érzékeny és sokszor hajlamos vagyok a hasmenésre, tegnap kezdtem kreatin kúrát amit úgy csináltam hogy fél liter vízbe raktam 5g kreatint majd utána 10percel ettem rizst meg csirkét, szó szerint étkezés után 1-2 percre mentem és ki f*stam az egészet. De utána a következő wc-zésnél már normális állaga volt a székletemnek, úgy hogy megittam még ugyanúgy 2 adag kreatint majd rizs csirkét. Ma szintén ez volt, megittam a kis kreatinom, kajáztam és egyből kif*stam. Létezhet hogy a kreatin a ludas?
Próbáld meg a kreatint mellőzni pár napig, lehetséges hogy az okozza. Nekem is volt már ilyen, abbahagytam a kreatint és megszűnt a "híg anyagcsere". :-)
Nálam monohidrát volt ami kiváltotta. De csak az első kúra elején, utána már bírta a gyomrom rendesen.
A CreaBombtól viszont miután megittam, 10 percre rá mennem kellett, attól nagyon hasmenésem volt, én hülye azt hittem megszokom és egy fél kilót megettem belőle :D Egy hónapig naponta 8x WC-ztem. :D
Milyen fajta egyébként amit szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!