Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet Coca Cola Zero-t inni...

Lehet Coca Cola Zero-t inni diétézás közben?

Figyelt kérdés

A címkéjén az van hogy

0% zsír

0% szénhidrát

0% cukor

stb.

Szerintetek lehet Zero-t inni diétázás közben?

2014. júl. 18. 12:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
nem, teli van szénsavval... ha diétázol, diétázz normálisan, vizet vízzel
2014. júl. 18. 13:04
 2/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan igyad, nem ezen fog eldőlni a diétád sikere!
2014. júl. 18. 13:14
 3/18 anonim ***** válasza:
diéta = étrend... ha minden reggrl gumicukrot eszel colába áztatva, és eztbetartod, az is egy étrend, tehát idegen szóval diéta...
2014. júl. 18. 13:17
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Remélem a 2. válaszolónak igaza van. :P

Amúgy úgy mi a baj a szén-savval?

2014. júl. 18. 13:18
 5/18 anonim ***** válasza:
az hogy az első gyökér :D Az ásványvíz is teli van szénsavval okos akkor elhízom tőle. Ja tudom az más szénsav. én iszom am és semmi bajom tőle
2014. júl. 18. 13:58
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
az... gyökér... majd hogyha felpuffadsz dagikám
2014. júl. 18. 14:19
 7/18 anonim ***** válasza:
jah mert ha a szénsavtól felpuffadok, és akkor hízlal is értem. Te gondolom vmi orvos lehetsz 6 diplomával. Tehát akkor már az ásványvíz se jó? :( Sőt akkor már lehet hogy vizet sem jó inni mert ha sokat iszok bennem marad. egyébként a cola tényleg nem a legegészségesebb, de a diétát nem befolyásolja szerintem.
2014. júl. 18. 14:39
 8/18 anonim válasza:
Sztem más nézőpontból nézitek mind2en, bár nem tudom én sem, a kérdező pontosan mit értett "diétázás" alatt. Közbeszédben szokták a fogyókúrázás szinonimájaként (átmeneti időszak), de lehet az egészséges életmód részeként is érteni (tartós periódus). Nyilván egyetértünk mindannyian abban, hogy senkinek sem ajánlott colát innia, legyen az zero vagy light. Tele van olyan anyaggal, amire nincs szüksége az emberi szervezetnek.
2014. júl. 18. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
jah, de akkor mivan ha nincs rá szüksége? szépen kihugyozod azt ennyi. De ha nektek jó az aszketizmus akkor csináljátok.
2014. júl. 18. 15:19
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. :D

Remélem igazatok van, és nem befolyásolja a diétámat (fogyózom), mert nekem lételemem a kóla.

2014. júl. 18. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!