Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak? Eltörtem a kezem.

Mit csináljak? Eltörtem a kezem.

Figyelt kérdés
Igazából pont most kezdtem volna szálkásítani ami azért valljuk be egy picit szerencse, viszont nem tudok súlyokkal edzeni, max futás... low carbot részesítem előnyben ezért azt csinálom, étrend megvan, viszont, hogyha nem tudok súlyokkal dolgozni, akkor nagyon összefogok esni ?
2014. júl. 15. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sajnos, ha huzamosabb ideig nincs súlyzós edzés az 'gond'
2014. júl. 15. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés nélkül kalória deficitben lenni elég nagy butaság. Nem marad rajtad izom mire végzel a szálkásítással mivel semmi nem ösztönzi arra a tested, hogy megtartsa az izmokat.
2014. júl. 15. 22:13
 3/12 A kérdező kommentje:
elvileg 4 hétig lesz gipszben a kezem, ti hogyan oldanátok meg ?
2014. júl. 15. 22:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Szinten tartás
2014. júl. 15. 22:17
 5/12 A kérdező kommentje:
és hogyha sürgős a szálkásítás ? :D októberben kezdem az egyetemet, nem igen szeretnék zsírosan oda menni :D
2014. júl. 15. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor majd 4 hét múlva elkezded de szerintem az után sem tudod teljes erőbedobással tolni miután leszedték a gipszet. Szerintem csak simán menjen valami szintentartó kajálás mondjuk 3g/tskg ch-val és 2g/tskg fehérjével.
2014. júl. 15. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Felőlem mehet a diéta, de majd meglátod, hogy milyen leszel :)
2014. júl. 15. 22:21
 8/12 tkodit ***** válasza:
Ha most érdemi edzés nélkül elkezdesz szálkásítani, annak nem lesz jó vége, a formát tekintve. Légy türelmes, tudom, hgoy ez marha nehéz.
2014. júl. 15. 23:41
 9/12 A kérdező kommentje:
az, marha nehéz... nem tudom mit csináljak...
2014. júl. 16. 00:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem amikor elvolt törve a kezem az 1 hónap gipsz után még egy hónap kellett mire rendesen bírtam mozgatni a kezem. :( Neked konkrétan mi tört el?
2014. júl. 16. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!