Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítő fiúk, férfiak,...

Testépítő fiúk, férfiak, rengeteget foglalkoztok a testetekkel, de bejönnek az olyan nők, akik teltek (10-20kg plusz zsírszövet, olyan 35% testzsír körül) nem sportolnak, "jókat" esznek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 15:06
1 2
 11/13 *Glissade* ***** válasza:

Én nem aggódok e- miatt, mert az összes szemét kaját a kukába dobom amit itthon találok, nem kimélve a tisztálkodó szereket stb. sem.

Ezért vagy felhagy az igénytelenséggel, megreformálja az étkrzêsét és sportolni kezd, vagy éhen hal;)

Ahhoz, hogy izmos barátod legyen, neked is át kell álnod!

2014. júl. 14. 20:50
 12/13 *Glissade* ***** válasza:

Két különböző êletmód nem fér meg egymás mellett!

Láttál már izmos férfi melett kövêr barátnőt?

Îgy max csak dugni leszel jó nekik, vagy még arra sem.

Lány vagyok!

2014. júl. 14. 20:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem kell fennakadni a jókat eszik kifejezésen, nem véletlenül tettem idézőjelbe...

Azért kérdezem, mert múltkor a kondis ismerősömet láttam kézenfogva, csókolózva sétálni egy telt lánnyal és elgondolkoztam, hogy össze lehet-e egyeztetni az életmodjukat.

2014. júl. 14. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!