Testépítő fiúk, férfiak, rengeteget foglalkoztok a testetekkel, de bejönnek az olyan nők, akik teltek (10-20kg plusz zsírszövet, olyan 35% testzsír körül) nem sportolnak, "jókat" esznek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 15:06
11/13 *Glissade* válasza:
Én nem aggódok e- miatt, mert az összes szemét kaját a kukába dobom amit itthon találok, nem kimélve a tisztálkodó szereket stb. sem.
Ezért vagy felhagy az igénytelenséggel, megreformálja az étkrzêsét és sportolni kezd, vagy éhen hal;)
Ahhoz, hogy izmos barátod legyen, neked is át kell álnod!
12/13 *Glissade* válasza:
Két különböző êletmód nem fér meg egymás mellett!
Láttál már izmos férfi melett kövêr barátnőt?
Îgy max csak dugni leszel jó nekik, vagy még arra sem.
Lány vagyok!
13/13 A kérdező kommentje:
Nem kell fennakadni a jókat eszik kifejezésen, nem véletlenül tettem idézőjelbe...
Azért kérdezem, mert múltkor a kondis ismerősömet láttam kézenfogva, csókolózva sétálni egy telt lánnyal és elgondolkoztam, hogy össze lehet-e egyeztetni az életmodjukat.
2014. júl. 14. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!