Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most pakolásztam és észrevette...

Zs. kérdése:

Most pakolásztam és észrevettem, hogy tavalyról rajtam maradt egy kb 1/4 doboz MHN Whey Pro. Az a gond, hogy 07.12-én lejár és addig nem fogy el. Lehet valami bajom ha azután megeszem?

Figyelt kérdés

2014. júl. 9. 11:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha jól volt tárolva, akkor még pár hónapig jónak kell lennie.
2014. júl. 9. 11:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Simán ihatod, max. megfos_t, de ezt nem hinném!
2014. júl. 9. 11:53
 3/8 A kérdező kommentje:
Napfénytől védve, szobahőmérsékleten volt. Köszönöm a segítséget!
2014. júl. 9. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Ehető még egy hónapig tuti de szerintem tovább is.
2014. júl. 9. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Volt, aki 1 éve lejárt proteint ivott. Ha valami hasmenést tapasztalsz, akkor abbahagyod.
2014. júl. 9. 13:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Jól mondta Oriza :)
2014. júl. 9. 13:20
 7/8 anonim ***** válasza:

simán megihatod még akár 2 évig is. a minőségmegőrzési idő nem fogyaszthatósági időt jelent. a minőségmegőrzési idő végéig a gyártó az eredeti minőséget garantálja, utána is jó, csak előfordulhatnak változások (pl a csokin kiválik a zsír) a fehérje nagyon alacsony nedvességtartalmú, így mikrobás veszély nem áll fenn, nemúgy, mint pl a tejtermékeknél, ahol fogyaszthatósági idő van feltüntetve. na ez viszont már betartandó.

az angolban a minőségmegőrzési idő megfelelője a "best before" ami ugye annyit jelent, h legjobb wxyz.xy.yx. előtt. azt hiszem ebből egyértelművé válik a dolog.

2014. júl. 9. 13:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok! :)
2014. júl. 9. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!