Lehet fejlődni csak súlyzóval?
Figyelt kérdés
Megjegyzem nem az a cél, hogy kigyúrt állat legyek, hanem hogy legyen egy megfelelő izomtónusom. A probléma úgy merült fel, hogy nekem itthon van kétkezes és egykezes súlyzóm is, tehát itthon bármennyit tudok emelgetni, de sokallom a havi 8-10 000 Ft bérletdíjat egy konditerembe, sajnos ezt nem engedhetem meg magamnak.2014. júl. 6. 11:21
11/16 A kérdező kommentje:
De a kaja rendben van, értem hogy ez az első, de nem erre kérdeztem rá! Én nem mondtam sehol, hogy a kaja nem fontos, csak azt mondtam, hogy az edzés része érdekel. Egyébként meg nem értem miért olyan nehéz elképzelni, hogy sokallom a pénzt edzőteremre. Egyszerűen pénzkidobásnak tartom, ha meg tudom oldani otthon. És ha megspórolok 8-10 000 Ft-ot, az mehet a kajába pluszba.
2014. júl. 6. 12:21
12/16 anonim válasza:
Akkor mi a kérdés? Kaja megvan, súlyzó megvan (elvileg), így már minden biztosított a fejlődéshez.
13/16 anonim válasza:
"nem engedhetem meg magamnak." De teljesen mindegy, nem fogok a tárcádban kutakodni, és szerintem más se tegye, peace!
A másik oldal, hogy mi a kérdés? Mi az hogy lehet-e csak súlyzóval fejlődni? Vagy mire gondolsz, mi kell még?
Nem , nem kellenek az izmokhoz csili-vili gépek, lábtolók és egyéb dolgok. Kaja kell hozzá, és súly. Ez lehet egy darabig saját testúly is, de jobb a súlyzó. De ha ez megvan, és hozzá egy normális edzésterv (itt most a testrészek bontásának megtervezésére és pihenőidők betartására gondoltam) akkor meglessz a fejlődés is.
Ha erre irányúlt a kérdésed.
14/16 A kérdező kommentje:
Az, hogy feltétlenül kellenek-e gépek, vagy a súlyzó is elég-e. Mert ha elég, akkor meg van spórolva a konditerem.
2014. júl. 6. 12:42
15/16 A kérdező kommentje:
Igen, köszi, erre irányult.
2014. júl. 6. 12:43
16/16 anonim válasza:
A legalapabb dolgok, egy kétkezes súlyzó, egy fekpad, és egy guggolókeret, szerintem ebben a fontossági sorrendben. Ezzel már gyakorlatilag mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!