Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mekkora lehet a testzsírszázal...

Mekkora lehet a testzsírszázaléka?

Figyelt kérdés

Megtippelnétek nekem? Milyen fajta testedzéssel lehet ezt a testalkatot elérni?

[link]

2014. júl. 6. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

18% körül, viszont ezen a képen nagyon látszik a retusálás, mert ilyen bőre senkinek sincs :D

Amúgy súlyzós edzés (illetve saját testsúlyos).

Izomnöveléshez tömegnövelő diétával, aztán zsírleadáshoz szálkásító diéta kell. Egyszerre nem lehet izmot növelni és fogyni, ehhez az alakhoz meg kell elég izom is és alacsony testzsírzsázalék.

2014. júl. 6. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:

15-20 között.

Gondolom súlyzós edzés :)

2014. júl. 6. 10:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Egyelőre még ott tartok, hogy kardio edzés, mert jelentős túlsúlyom van még. DE akkor párhuzamosan nem érdemes súlyzóznom, csak ha már leépítettem a zsírpárnáimat?
2014. júl. 7. 14:24
 4/7 anonim ***** válasza:
De, kell a súlyzós edzés is! A fogyáshoz meg inkább az aerob edzés a jobb, de nem is ez a döntő, hanem az étrend. A súlyzós edzés meg azért kell, hogy használd az izmaid (kardiónál ez nem jellemző) hogy a szervezeted na akarja lebontani. Persze fogsz veszíteni izomból is, csak nem mindegy mennyit.
2014. júl. 7. 16:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!!!

Mire figyeljek az étrendnél? Eddig az 1200 kalóriás diétát csináltam, de edzés mellett nagyon éhes maradtam tőle, nem bírom.

Majdnem minden nap 45 percet kardiózok (plusz némi alakformáló torna), egyelőre ennyi fér bele az időmbe.

De a súlyzós vagy saját testsúlyos (TRX pl?) edzés is tervben van.

2014. júl. 8. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha már említed a kardiót és a 45 percet, az biztos kardió? Mert nem hinném, hogy azt lehet 45 percig csinálni. Bár lehet tévedek. Ugye ilyenkor a pulzust kell figyelni, ha 130 felett van a pulzus, az kardió tartomány, alatta meg aerob mozgás. De amúgy jó, ha az aerob edzést csinálod 45 percig. De én (főleg ha időszűkében vagy) nem végezném minden nap, heti 3-4 bőven elég, helyette inkább súlyzós edzést csinálnék.

A trx-et nem próbáltam, szerintem egy ostoba új divathullám, de nem ismerem, így nem tudok nyilatkozni róla. Annyit tudok, hogy majd 60.000 ft egy szett, amiből majdnem egy évig járhatnál konditerembe.

Az étkezéshez meg annyit, menjen rengeteg zöldség és edzésnapon emelhetsz picit a kalórián is. Az a lényeg, a heti 0,5kg fogyás meglegyen, de ne legyen több mint 1 kg.

Ha eddig nem tedted, olvasd el a sárga kapszula című könyvet, ingyen letölthető, sokat segíthet.

2014. júl. 8. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, Steph!

:)

2014. júl. 14. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!