Hogyan tudom vastagítani a vádlim?
16 évesfiú vagyok , és már lassan 2 éve edzek . Minden izomcsoport kellőképpen fejlődik , a vádlimat leszámítva .
Erősödni kellőképpen erősödik , de nem látom , hogy vastagodna. Viszonylag magas (185 cm) vagyok és 78 kg. Atlétikus alkatú. Lehet , hogy a genetikám ilyen és amiatt fejlődik nagyon lassú tempóban ? vagy a korral majd vastagodik magától ? udnátok valami edzéstervet javasolni , ami talán segíthet ?
Milyen gyakorlatot végzel rá? Hány sorozattal?
Amúgy tényleg geneteika mert nekem pedig amikor még nem is edzettem az egyetlen izmos testrészem a vádlim volt.
Bár edzésről nem sokat írtál, de a vádlit (főleg ilyen esetben) heti töbször is megedzheted, mert bírja.
De sajna valóban erősen genetikus, az enyém is egy magasan tapadó kis aranyos mintsem izmos :P
Nekem is ilyen magasan tapadó vékony vadlim van.
Én vagy 1 éve hetente min. 2 de inkabb 3 alkalommal megedzem.
4x20-at majd egy vetkőzősorozatot csinalok rá ülő vagy álló vadligépen aztan még 2x15-öt egylabasból vagy labtolón vadlizva.
Na ettől fejlődik :)
18/F
Koszonom szepen , hogy ilyen gyorsan valaszoltatok . Gondoltam , hogy az edzest kerdezni fogjatok , amiatt nem irtam . :)
Labtolon , szamarvadlin , es allo vadli gepen nyomom a gyakorlatokat . 30 ismetles , 10 sima , 10 nyitott , 10 zart allasban . 3 kor mindegyiken , 1 perces pihenovel . Ettol szepen lassan novoget :D . Bocsi , hogy lemaradtak az ekezetek csak angol telorol irok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!