Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hasmenés, gyomorro...

Szerintetek hasmenés, gyomorrontás során mennyire szívódik fel a tápanyag?

Figyelt kérdés

( Aki nem szereti a gusztustalan dolgokat az ne olvassa tovább :D )

Konkrétan az a könnyű saláta amit 4-5 órája ettem, kb folyékony formában jött ki 3 részletben ( tudom mert felismertem a darabokat :D ) Ez tart kb ma reggel/tegnap este óta. Nem vagyok éhesebb az átlagosnál, de van is étvágyam és eszek minden ugyanúgy csak kb pár óra mulva kifolyik. Ma eddzésen 80-81 kiló helyett 77-78-at mértem, de szerintem előtte kiürültem teljesen mert reggel voltam vagy 5x wc-n. Azóta ugyanez az állapot áll fent, megjegyzem sokkal jobban néz ki így a forma ( 13-15% testzsír alatt vagyok így simán, mármint látszatra :D) gondolom mert minden víz kijön belőlem, meg ugye a kaja is :D Csak nem tudom hogy tényleg mennyit kéne így ennem mert ha nem szívódik fel semmi vagy csak a fele, akkor az tré. Viszont ha ugyanőgy hasznosúl akkor leállok a kajálással. (éhségre azért nem akarok alapozni mert az amúgy is félre vezet diétánál) Jah diétázom, legalábbis eddig azt csináltam most kicsit felborult. Tehát szerintetek érdemes ennem? ha igen mit?

2014. júl. 5. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudnak a vitaminok, bizonyos tápanyagok felszívódni a bélben emiatt, igen.

Amíg fenn áll ez az állapot, egyél étcsokit, háztartási kekszet, meg ami jó hasmenésre.

2014. júl. 5. 22:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Oks úgy is az lesz végül. De ha így tudom akkor nem tiszta kaját eszek egész nap hanem csaló cuccokat :DD úgyis meg a lecsóba :D
2014. júl. 5. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Azért inkább próbáld meg normálisan tartani a kaját.

Nem leszel jobban attól, mert csalsz. Inkább pont hogy ilyenkor próbálj meg jól enni, hogy rendbe jöjj.

Ha gondolod, akkor csalásnak mehet a nagyon magas kakaótartalmú étcsoki (de azt sem kilószámra), meg háztartási keksz. Lehet kapni cukormentes háztartási kekszet is. Az egy kicsit fűrészpor ízű szerintem, de reszelj le hozzá almát, keverj bele fahéjat és mártogasd bele. Na ettől tuti rendbe jössz :)

2014. júl. 5. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
És a sok zöldség se maradjon el!
2014. júl. 5. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
hú ez a háztartási kekszes téma jó ötlet holnap keresek, tescoba biztos van. Igen a zöldségek nem jók erre most jöttem rá én is, nagyon macerás a gyomornak megemészteni.
2014. júl. 5. 22:45
 6/6 A kérdező kommentje:
jah hogy ne maradjon el. Hát igen eddig úgy csináltam csak mondom leterheli a hasat szerintem. Vagy lehet hogy nem azt érzem. Minden esetre könnyebb zöldségekkel próbálkozom.
2014. júl. 5. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!