Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak az izomlázammal?

Mit csináljak az izomlázammal?

Figyelt kérdés
Sima otthoni átmozgató edzést csináltam és vádlira is gyúrtam. 3X50 vádli gyakorlatot csináltam 2db 2 kilós súllyal a kezembe. 30 másodperc pihenőt tartottam két széria között. Már a gyakorlat közben is majdnem bevizeltem, de ez aztán elmúlt. Másnap volt egy kis izomlázam, de jól voltam. Aztán mára rémes lett. Alig tudok ráállni a lábamra. Már 2x bekentem, vizes ruhával borogattam, masszírozom időnként, no meg pihenek, de hát ugye menni se tudok. Valamit tudtok még tanácsolni ezen kívül? Mikor lenne szabad újra terhelni és mennyire?

2014. júl. 5. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Várd meg még elmúlik azt annyi. 2 nap múlva meg mehet az edzés újra ugyanúgy tovább.
2014. júl. 5. 16:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Ma is edzettem volna csak legfeljebb kihagytam volna a vádlit. Csak a gáz az, hogy ráállni sem tudok csak nagyon nehezen. Ha sétálgatok egy picit akkor jobb, de ha lefekszek és kinyújtom a lábam akkor megint elkényelmesedik és rémes ráállni.
2014. júl. 5. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Pihenj.

A vadliban brutalis izomlazak tudnak lenni eleinte.

Nekem is azok voltak most meg nyugodtan vadlizgatok 80 kilóval plusz sajat súly állva.

2014. júl. 5. 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Pihenek, masszírozom. Most kb. 2-3 napig nem vádlizok.
2014. júl. 5. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Túl erőltetted, nekem is ez volt, kevesebb ismétlést csinálj 1 ideig hogy az izmod megszokja a terhelést, utána mehet neki a normális ismétlés szám, én egy napot kentem lóbalzsammal, másnap lábra tudtam állni, és mentem is edzeni, erre a duzzadásra jó a nyújtás, tudom őrült fájdalmas, de viszont ha fokozatosan FINOMAN! nyújtod akkor gyorsabban rendbe jön. Remélem segítettem
2014. júl. 5. 22:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsot. Ma már tudok nagyjából menni meg enyhült. Én izomlazítóval kentem meg masszírozgattam még. 1x borogattam is, de nem sokáig.
2014. júl. 6. 13:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!