A zöld jumbo-t megvettem.1 adag az hány adagolókanál? Mert állítólag 220g 1 adag.
Passz :D
A zöld Jumbo az ektóknak van, de akkor legalább valami minőségibb ch lenne benne annyi pénzért!
tap Bela
Nem, azt mondtam, hogy sok benne a ch ezért jó nekik, DE ez a ch lehetne valami minőségibb cucc ennyi pénzért.
Ja, elméletileg azért van, hogy mindenki örüljön, mert napi negyedkiló(!) egy adag, és akkor örülnek, mert 4 hét alatt "hozott" a Jumbo pár kiló zsírt.
Ezzel nem veled akarok kötözködni, tudom, hogy Te is tudod, hogy akkor a rendes kaját kell emelni, ha ekto vagy.
A neon zöld jumbo akárhogy nézzük egy olyan tömegnövelő amiben adagonként (220g) = több mint 4 adagolókanál //// 50g sima, mezei whey koncentrátum, tehát ca. 23%-os fehérje tartalom, és 149g szénhidrát (és hogy ezt minek nevezzük az akkor is fizikailag cukor). 5kg creatin mátrix
Aztán hogy kinek mire elég, de tettek bele 1000mg arginin-ornitin és AKG
Szerintem igen csekély 957mg l-glutamin, még kisebb 940mg BCAA.
Ezek jól hangzó alapanyagok, de olyan minimális mennyiség, hogy .......
... és kedves kérdező, az igen nehezen növőknek valóban ennyi szénhidrátra lenne szükségük?
Én sokkal jobbnak találnám mondjuk ca 90-100g maltot, mondjuk 10g L-glutamint, mondjuk ha már tettek bele BCAA-at akkor az legyen minimum 5g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!