Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ciki a szorító?

Ciki a szorító?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többen megkérdezik, hogy "fáj a könyököd?" "fáj a térded?" mert én ha mondjuk mell-tricepsz, vagy bicepsz napom van, akkor felveszek olyan kék színű könyökszorítót, mert könnyebben bemelegszik a könyökízületem és két sorozat között sem "hűl ki".

Láb napnál pedig térdszorítót veszek fel, azt is mindkét végtagomra, ugyanazon okokból mint amiket fent is említettem, és mellette úgy érzem pár kilóval több is megy guggoláskor. Nem sokkal, de egy 5-10-zel többel.

Szóval szerintetek ciki? Ahová én járok, ott még kesztyűt sem szoktak hordani, nem hogy térd/boka/csukló stb. szorítót.

2014. júl. 2. 15:57
 1/1 anonim ***** válasza:

ha serult a vegtegod akkor nemciki.

Szerintem igy onmagadal cseszel ki pl: elszoritott terdel jobb gugolni az biztos. Viszont szorito nelkul mar ugyetlenebb leszel.Elszoksz a rendes terhelestol....

2014. júl. 2. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!