Ez a jelenség miért van?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Miért van az a jelenség a terembe, hogy egyesek emberek guggolnak 110-120 kg-al és ordítnaak, mint a sakál.
Meg van aki 130-140 kg-al guggol és csak fúj 1-et nem ordít se semmi, tök csendben nyomja.
2014. jún. 28. 13:35
11/13 anonim válasza:
Sajnos engem viszont ténylegesen több teremből is kitiltottak, ezért sajnos itthon vagyok kénytelen edzeni. Egyszerűen ilyen vagyok, nem tudom visszafogni magam. Ha egy kis fájdalmat is érzek, akkor ordítok és úgy jobban elviselem. Ez van edzésnél, a wc-n, az orvosnál...stb. Gyűlölöm a fájdalmat, de ha ordítok nem érzem, vagy legalábbis enyhébben. De ez nem gondolkodás vagy akarat hatására van, hanem ösztönös dolog. Beszéltem több hasonló dologgal szenvedő emberrel és nagyjából ugyanezeket mondták ők is.
12/13 anonim válasza:
Elképzelem, ahogy egy nyilvános wc-n ordibálsz. Biztos érdekes lehet a többi embernek.
13/13 anonim válasza:
Igyekszem hazavinni az anyagot, de volt már millió kellemetlen ügyem emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!