Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mi ez a jelenseg? Mi indokolja...

Mi ez a jelenseg? Mi indokolja? Mire jo? A kulturalatlan kozlekedesi moralra gondolok es a kenyszeres elozgetokre:

Figyelt kérdés
Miert erolkodnek sokan ocskavas bringakon, szetesett mozgassal es ha mar elmegy a masik mellett, akkor miert lassul be ... keresztezodesben minek megy az egyik a masik ele ha utana nem is halad es csak feltartja a tobbit ... miert allnak egymassal szemben piros lampanal az ut teljes szelessegeben es indulas utan azt sem tudjak ki merre akar menni ... miert-miert-miert
2013. júl. 7. 07:15
 1/10 anonim ***** válasza:

A bringásnak 2 típusa van.

1: akiknek van jogsijuk

2: Hülye gyerek nekiindul a világnak ,mindenféle kresz-ismeret,közlekedési oktatás nélkül .

Hidd el,akik átestek valamilyen kresz oktatáson vagy rendelkeznek legalább egy B-s jogsival azok bicajjal is normálisan közlekednek... Csak sajnos ebből van a kevesebb.

2013. júl. 7. 07:26
 2/10 anonim ***** válasza:
azért az autósok között is van jó pár, akinek lövése nincs a kreszről:)
2013. júl. 7. 09:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem jogsi se kell ehhez, én 13 vagyok még a kismotor jogsim sem lehetne meg és egyszer sem hallottam anyázást, vagy szitkozódást.
2013. júl. 7. 09:43
 4/10 anonim ***** válasza:
adom a második választ, múltkor egy kamionos finoman leszorított az útról, mert azt hitte a félpótkocsija csak hologram és nem fog meglökni vele
2013. júl. 7. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:

pár napja munkából jöttem éppen haza, mikor egy autós kis díszpinty, nem tudott lelassítani mögöttem (40es tempóval haladtam) hanem bevágott mellém, kitette az indexet és elkezdett bekanyarodni a kereszteződésbe ami épp mellettünk volt... mintha én ott sem lettem volna... brutális zakó lett belőle, de biztosíthatok mindenkit, hogy a mercijében több kár keletkezett mint bennem...

ő persze fenyegetőzött anyázott, majd rendőrt akart ívni, de szerencsére több járókelő is jelezte, hogy nyugodtan, hívjon csak rendőrt, mind tanúsítják, hogy ő volt a hibás... így a végén elhajtott...

ez előtt pár nappal pedig egy kukásautó jött be mellém, majd, gondolt egyet és ha nem tudok felbunnyzni a járdára, akkor maga alágyűr...

2013. júl. 7. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Jól van már megint kezdődik a mellé duma....

Itt a biciklis témában minden autós paraszt,az autós résznél meg minden biciklis egy barom..... De most a kérdés nem erről szólna !!!! Egyébiránt én vezetek autót és biciklizem is,elmondhatom ,hogy mind a két oldalon találkozok állatokkal ! Van egy pár kriptaszökevény ,aki későn veszi észre ,hogy elfogy a sávja,és minden index nélkül bevágódik elém ,úgy ,hogy majdnem leviszi a kocsi elejét,és még megköszönni sem tudja. A másik oldalt meg nem egyszer láttam olyat ,hogy piros a lámpa de ennek ellenére a hülye gyerek átteker ,akár még a hév előtt is,mert ő "vagány" gyerek azért se áll meg.Meg 0 kézzel teker el a jobb kéznél ,mint az állat,és ha megborítják oldalról még neki nem tetszik. egy szónak is 100 a vége én biciklizni sem engednék senkit addig közúton ,amíg nem tesz le legalább egy kresz vizsgát.

2013. júl. 7. 11:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Az indokolja, hogy sok az idióta és/vagy bunkó ember (akik mind autóban, mind gyalog, mind kerékpáron idióták), és sok az új kerékpáros, akik még kezdők. Nem tudják, mit cselekszenek.

A kerékpáros jogosítvány túl nagy bürokráciával járna (és az alapján, hogy az elvileg jogosítvánnyal rendelkező autóvezetők mit képesek művelni, nem is biztos, hogy sok értelme lenne), az igazi megoldás a kötelező kresz-oktatás az általános iskolában.

2013. júl. 7. 22:40
 8/10 anonim ***** válasza:
persze, terheljük még ezzel is a gyerekeket, mert nincs elég bajuk a pocsék oktatási rendszerünkben... a megoldás szerintem sokkal egyszerűbb lenne, több rendőr, és zéró tolerancia.
2013. júl. 8. 00:06
 9/10 anonim ***** válasza:
jaj szegény gyerekeket akkor ne terheljük.. A sok értelmetlenség helyett,inkább ezt kéne tanulniuk..De ne terheljük őket,igazad van,sokkal jobb ,mikor okos anyuci-apuci felelőtlenűl világnak engedi a szabályokat nem ismerő gyerekét,aztán mondjuk bejön alám.. Én meg magyarázkodjak utána úton-útfélen,hogy miétrt ütöttem el. Meg komolyan több rendőr? Minden sarokra ne lehet odaállítani egy rendőrt.. A másik,igaz h a jogsisok között is vannak analfabéták,de még mindig több az esély rá ,hogy tanulta és tudja,minthogy semmilyen oktatásban nem részesült.
2013. júl. 8. 05:31
 10/10 anonim ***** válasza:
én is vezetek nap mint nap Bp-n, sajnos a munkámhoz tartozik, gyerekeket az úton gyakorlatilag szinte 0% ban látok... a legtöbb biciklist 20-45 közé tenném ránézésre, ebbõl is az aki konkrétan figyelmetlen dühítõ dolgokat csinál, mindig az idõsebb korosztály... jó vannak össze vissza cikázó fiatalok is, de magamból kiindúlva õk tudják is, hogy mit csinálnak, maximum az idegsokkos sofõröket kéne, hogy zavarják, de ilyen meg ne üljön volán mögé.
2013. júl. 8. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!