Otthoni edzőterem kialakítása?
Első lépésben milyen gépek/szerek beszerzése javasolt?
Adott kb 18-20m2 helység, saját, elég elszigetelt nyugodt hely. 6*3 kb kiosztásban.
Első lépésben valamilyen alap kombinált gépet tárogató, váll-hát edzésre (ezekben van húzó is általában) és egy lábemelő.
Egy fekve nyomó pad súlyokkal, egy franciarúd, valamint falra szerelhető húzoszkódó/tolószkodó.
Esetleg plusz haspad. Van valakinek otthon? Ha igen milyen gépeket javasol?
Jártam régebben terembe, de most otthon szeretném folytatni. Nem fillérre van kiszámolva a keret, de nem is milliós összeget tudok ráfordítani.
nemtudom, én vettem egy tárcsasúlyos kondigépet, elég jó, de én nem dolgozom hatalmas súlyokkal. 80ezer volt, egy picit instabil, mert kínai :D ha újra kéne vennem, akkor inkább a 150ezer forintos kategóriában nézelődnék ott már elég jók vannak azért.
ez egy elég masszív és jó szerkezet. szoktak (vagyis mikor én vettem) pár kategóriával olcsóbb hasonló cuccok lenni, én mindenképp ilyet akartam amin van hát és lábgép is egyben.
emellé már csak rudat meg tárcsákat kell venni, az nem pénz. meg egy húzódzkodót. de nyilván van olcsóbb is, nézz körül a neten. illetve érdemes elmenni és megnézni konkrétan a gépet összeszerelve.
Szerintem az elsőre hallgass!
Erőkeret, állítható dőlésszögű pad, olimpiai súlyzórúd, hozzá egy csomó tárcsa.
Kell még egykezes súlyzó szett, és ennyi.
Az ilyen multifunkcionális gépekkel semmi értelmeset nem lehet csinálni. Pont az alapgyakorlatokhoz (guggolás, felhúzás) alkalmatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!