Magas tesztoszteron nőben?
Lehet, hogy hülye a kérdés, de felteszem. 29 éves nő vagyok, inzulin-rezisztenciám van, és a véremben magas a tesztoszteron. A felső határértéket is bőven meglépi (talán még Schwartzeneggert is lepipálom vele).
Azt mondta az orvosom, hogy heti 200 perc aerob mozgást kell végeznem, és 2X30 perc izomépítést, merthogy ez segít az IR-t kordában tartani.
Arra gondoltam, hogy nekilátok, és a véremben jelenleg igen magas tesztoszteron szint vajon segíthet abban, hogy gyorsabban vagy jobban épüljenek az izmaim? Fogynom is kell (nem is keveset), és ha jól tudom, az izomépítés segít a zsírtól megszabadulásban.
Hát akkor mi legyen? Mondjuk férfiasodni nőként nem szeretnék :) de egy szép, nőiesen izmos testet szívesen hordanék.
Lehet, hogy valamilyen más kezelést kellene kérnem? Nem sok jót tapasztaltam eddig a gyógyszertől, szinte semmit.
Lepontozómajom a kukid már nem áll föl, azt sem tudod verni, inkább lepontozgatsz? :D
Élettelen nyomorék gyökér.
Megnéztem a dobozát, glükokortikoid.
Elég jól benne vagy a témában, esetleg orvos vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!