Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi történt a Spar-os zabpehell...

Mi történt a Spar-os zabpehellyel?

Figyelt kérdés
A városomban (Eger) 3 Spar üzlet van és egyikben sem kapható a 199 Forintos, 500 grammos zabpehely, már legalább 1 hete! Ez egy nagyon jó szénhidrátforrás volt, nagyon jó áron. A gyúrósoknak alapvető cucc, ezért írtam ebbe a kategóriába. A többi városban van még? Nem akarom, hogy kimenjen a forgalomból, mint a Spar-os zsírszegény túró, az is eltűnt már mifelénk jó ideje.
2014. jún. 21. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:

200 forint? wtf??

én a dublájáért veszem basszus

2014. jún. 21. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Visszakerülnek majd a polcokra, ha minden igaz. Valamiért ideiglenesen 'bevonták' őket. Addig is ott a Penny-s, vagy Lidlis.
2014. jún. 21. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Én az aldiban szereztem amíg nincs a spárban, ott is 199 Ft, csak az nagyszemű, azt meg utálom. De ledaráltam és így már jó.
2014. jún. 21. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Facebookon a "Gyúróskaja árkommandó" csoportban találsz infokat, Coller írta, hogy volt már ilyen, valószínűleg csak ideiglenes a probléma.
2014. jún. 21. 13:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Jaja, néztem, hogy van Cerbonás zabpehely, teljesen ugyanaz, csak kicsit finomabb szemű, viszont 419.. A zabkorpát bezzeg meghagyták, de az tényleg ehetetlen, meg fel is ragad a gigámra. :D Köszönöm a válaszokat, ment a zöld. Ezt a face oldalt mindenképp megnézem!
2014. jún. 21. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Az aldiban és a pennyben sincs már nálunk.Én meg a tescos 600fotintos zabpelyhet tuti nem fogom vásárolni, akkor átmegyek szlovákiába és veszek 50 kilót egy évre.
2014. jún. 21. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Szombathelyen sem találok már jó ideje zabpelyhet. Én is meg vagyok ijedve hogy mi lesz vele, mert a lakóhelyem közelében nincs se lidl, se aldi (Szombathelyen meg baromi messze van nekem, abból a pénzből amíg elfurikázok az aldiig, már meg is vehetem kétszer a 400-500 forintos cerbonásat meg köllt :P)
2014. jún. 21. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Ma voltam Lidl-be ott még van. Vettem 15 kilót :DD elég lesz egy jó darabig.
2014. jún. 21. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Így kell ezt. Ha egyszer lesz, fel kell vásárolni az összeset, kitudja megint mikor nem lesz, és hogy meddig :)
2014. jún. 22. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!