Miért van az hogy a mai világban mindenki gyúr? Miért olyan jó feszengeni a közösségi oldalakon?
Figyelt kérdés
a közhely szerint az erősebb fizikumért 10 ből 9 ezt mondja , ami mögött az rejlik hogy feszengjek mán a csajoknak valahogyan he :D máshogy ezek az emberek nem tudnak érvényesülni ? senki sem azért gyúr véletlen sem hogy jobb és egészségesebb ember legyen. Hanem faszbukon pozerkedjünk mert oszt az a menő. szánalom .... a sporthoz meg annyit sem értenek hogy hihetetlen. a gyereknek nő egy pattanás a kezén már lövi fel a faszbukra :)2014. jún. 17. 18:17
11/12 Gyúrós Gizi válasza:
Imádom, mikor megy az általánosítás. :D
Igen, én azért IS kezdtem el kondizni, hogy jól nézzek ki. De az elsődleges célom az volt, hogy életmódot váltsak és egészséges legyek. Az egy dolog, hogy az emberek nagy része ezt teszi, de rengetegen vagyunk, akik nem pózerkedés és feszítés miatt kezdték el ezt a sportot.
12/12 anonim válasza:
Túl sokat nézed, hogy mások mit csinálnak inkább az a probléma. Ha nem tetszik, hogy facebookon feszengenek, akkor ne nézd a facebookot és már meg is oldodott a gondod, de ha letörlöd, aki nem szimpatikus is működhet. Nem tudom mire számítottál mikor elkezdted ezt a sportot, hogy majd szerény emberek hobbija a testépítés? Az egész sport lényege a kinézet és a magamutogatás, ha nem tetszik, akkor ne csináld, de a testépítésnek a célja egy jobban kinéző fizikum, nem pedig, hogy ki milyen erős vagy szerény. Az írásodból következtetve pedig szerintem ha meglenne a lehetőséged (genetika, kemény munka) akkor ugyanezt csinálnád. Nem kell a kamu szöveg önbecsapásnak, hogy te csak jobb ember akarsz lenni, mindenki csak jobban akar kinézni közben meg megy az álszerénység, ami még undorítöbb mintha felvállalná, hogy milyen is valójában. Ha még magadnak is hazudsz az a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!