Miért van ennyi izmos cigány a közösségi oldalakon? Igaz, hogy genetikaliag izmosabbak, erősebbek?
Azért, mert a sitten ingyenes a konditerem.
Példa:
Egyszer feljelentettem egy tolvaj cigányt. Amikor az eset történt, egy kis piszkafa volt. Előzetesbe tették és pár hónapra rá volt a bírósági tárgyalás. Addigra meg úgy kigyúrta magát, hogy az valami hihetetlen.
Szóval így működik ez. :)
Nem értem, miért hiszi azt mindenki. hogy a négerek erősebbek a fehéreknél. Az lehet, hogy sok sportágban jobbak, hint a fehérek, de az olyan sportágakban, ahol nagyon fontos a fizikai erő, a fehérek legtöbbször jobbak. A legjobb súlyemelők, nehézatléták, birkózók, erősemberek, kajakosok, kenusok, evezősök, vízilabdások mind fehérek. Egy két néger is akad az élvonalban, de nagy általánosságban az erősportágakban jobbak a fehérek.
A cigányok meg azért tűnnek erősebbnek mert ők végzik a nehéz fizikai munkákat.
GreenTea
14:15-nek: Ahogy mondod! Én is épp ezt akartam írni, hogy a fizikai erőben jóval erősebbek a fehérek! Még egy példát mondanék: Nézzetek meg egy NFL csapatot! A támadófalban 90% fehérek vannak, mert az ő feladatuk az irányító védelme, nagyok és kurv@ erősek. A védőfalban 90% feketék vannak, erősek és gyorsak, meg kell próbálniuk kikerülni, átverekedni magukat a támadókon.
A cigányok meg nem erősebbek a magyaroknál, csak nagy a pofájuk! Ha egy kötekedő dzsipónak belemászol a pofájába te is 1-1-be, a 90%uk arrébb áll!
milyen nehéz fizikai munkát végeznek? 126-os lcd tv-vel menekülés a rendőrök elől,meg leereszkedés a dögkútba ebédért,felfelé meg kötélmászás? :D
komolyra fordítva a cigányok érzik az irántuk táplált gyűlöletet feszültséget,kisebbségi érzésük van,ezért már fiatalon megpróbálnak kitörni a fizikai adottságokkal(agyilag nem tudnak,vagy nem olyanok a körülmények stb),boxolgatnak,gyúrogatnak,még ha nem is veszi komolyan (nem tudja a hátterét az egész témának pl kaja meg ilyenek),de akkor is folyamatosan mozog,fekvőzik zsákol! magyarnál meg 2 féle van: a divatkondis,aki még kondícióban se javul akkora gyökér az egészhez és a testépítő,akiből rendkívül kevés van.
GreenTea
De ezeknek még gyerekül is lesz! o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!