Hol tudok olcsón kókuszzsírt venni? és mennyiért?
Hát, nem tudom, ha esetleg arra gondoltál, hogy netalán a tescoban valami kamu, gatyi, hamis kókuszzsír van, akkor azt mondom, hogy én is el tudom képzelni. De ha arra értetted, hogy nem hiszed el amit mondanak, akkor megkérdezem, mit nem hiszel el benne? :D
Rövid láncú telített zsírsav, koleszterinmentes, könnyebb lebontani, nehezebben alakul át testzsírrá, nagyon hőálló. Ezek tények, kémia tulajdonságokon alapulnak. Ha erre értetted, az olyan, mintha azt mondanád, hogy: "Olvastam, hogy a tiszta víz nulla Celsiuson szilárdul, de én nem hiszek benne."
kókuszzsírfogyasztás a májra nagyon megterhelő. A kókuszzsír a felszívódáskor a vérben ketontest formában kering, mely a szervezetben a májon keresztül aceton formájában távozik.
és igen, nem hiszek benne csak azért, mert a sárga honlapon ezzel főznek... ettől függetlenül én továbbra is hozzáadott zsírmentesen fogok főzni sütni mert nem zabálom be, hogy a kókuszzsír a megváltó, csak azért mert a sárga oldalon egy izomkolosszus bálványkép ezt állítja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!