Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid kimutatása?

Szteroid kimutatása?

Figyelt kérdés
édesanyámék hozni akarnak nekem egy tesztet ami kitudja mutatni ha valaki szteroidozik ezt hol lehet kapni és mennyiért ? + még az lenne a kérdésem hogy a Brutal Anadrol az kimutatható ?
2014. jún. 12. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem. Az nem is szteroid.

És nincs ilyen teszt. Vérből vagy vizeletből lehet kimutatni, ahhoz meg orvos kell meg labor. Nincs itthoni terhességi teszt.

2014. jún. 12. 23:22
 2/8 tkodit ***** válasza:
Nincs ilyen teszt. Vérből, hajból orvosi laborban ki lehet mutatni, nem tudok árakat, de az k..rvaélet, hogy ez nem két forintba kerül.
2014. jún. 12. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Szteránvázas vegyületekre van gyorsteszt, például a terhességi teszt.

A szteroidoknak nagyon-nagyon sok fajtája van, és tuti megbuknál egy ilyen gyorsteszten, mert a nemi hormonok kapásból szteránvázasok.

A doppingszerekre vonatkozóan nincs gyorsteszt (biztos van 1-2 nagyon ismertre), hiszen nem tudnak 4839205 féle tesztet elvégezni pár csepp vizeletből, egy pálcán.

Amennyire tudom egyébként, a túlzott tesztoszteront már ki tudják mutatni gyorsteszttel.

2014. jún. 12. 23:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolso ez tévedés, brutal anadrol nem tudja a normalis érték fölé vinni a tesztoszteron szintet. Csak a szteroid tudja.
2014. jún. 13. 01:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Marci, nem is az anadrol miatt írtam, csak általánosságban! :)
2014. jún. 13. 01:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy tesztófokozó határérték fölé tudná emelni a hormonszintet, főleg nem egy fiatalnál. Kérdező, te alapból nem is szteroidozol, a tesztófokozó, az nem az, sőt, olyan értelemben, ahogy te gondolod, semelyik tápkieg nem az (de ha ennyire értesz hozzá akkor érdemes volt megvenni, na mindegy). Szóval max. mi történhet? Laborvizsgálaton megjegyezhetik, hogy ez vagy ez az érték magas, de lehet, hogy meg sem jegyzik, mert valszeg minden a határértéken belül lesz. És ha nem, az pedig valszeg nem a fokozótól lesz durván elváltozva. Nem tudod kideríteni teszttel, hogy szteroidozol mert te NEM szteroidozol.
2014. jún. 13. 01:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Mint ahogy a többiek is írták: az anadrolnak köze nincs a kokszhoz. az csak egy tesztó optimalizáló TÁPKIEG!!!

És nincs olyan teszt ami kimutatja gyorsan bármelyik szteroidot is. Egy kokszvizsgálat kb 100 000 Ft és az sem mindenre jó, mert rengeteg féle koksz van. Ezt kellene felfogni!

2014. jún. 13. 05:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és azért kérdeztem hogy van e ilyen, mert régen csináltam ..
2014. jún. 13. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!