Naturálban szálkásan mekkora lehet a max bicepsz méret?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 07:11
1/8 anonim válasza:
Függ a testmagasságtól, a genetikától és még sok mástól, de azt szokták mondani hogy egy kb. 180 centis embernek 45-47.
2014. jún. 11. 08:20
2/8 anonim válasza:
...úgyhogy gyúrjál még:)
2014. jún. 11. 09:29
3/8 tkodit válasza:
Te a felkar méretére vagy kíváncsi, aminek kis hányadát adja a bicepsz, nagyobbrészt a tricepsz tömege adja a masszív felkar látszatát.
Az biztos, hogy a leírt 45-47-es felkar szálkásan nagyon-nagyon keveseknek jön össze naturálban, ha egyáltalán lehetséges.
2014. jún. 11. 09:59
4/8 anonim válasza:
Az elsőt lepontozom. Ekkora botorságot. 45-47 centi omfg.
Örülsz, ha lesz 42-43 centi naturál szálkásan. De még az is neccparádé. Mondjuk én durrantás nélkül gondoltam.
2014. jún. 11. 10:37
5/8 anonim válasza:
az egyik alkalmazottam 100% natural és feszítés nélköl olyan 65-70 es bicepsze van... mondjuk van is egy 35-40%os testzsírja :D
2014. jún. 11. 12:14
6/8 anonim válasza:
Utolsó előtti, azért mert te tudatlan vagy, vagy nem tudsz elérni akkora méretet akkor már azonnal lehetetlen?
2014. jún. 11. 13:47
7/8 anonim válasza:
sperseus, és mit dolgoztok amihez ekkora ember kell?
mert elég sokféle embert ismerek, de ekkora bálnát semmilyen normális munkahelyen nem tudok elképzelni.
max ha "ingoványosabb" talajra tévedtek, ott lehet látni ilyen ipséket, akik a hatalmas merci és audi terepjárókból is úgy szállnak ki, mint egy normál ember a kispolskiból!
2014. jún. 11. 15:53
8/8 anonim válasza:
Sperseus, az volt a kérdésben, hogy szálkás.:) A piaci kofának is van 50-es karja, mégsem izmos. Nekem 44 szálkásan, de persze vannak nálam jobb genetikájúak is. 46-47 talán valakinek összejöhet, de én még nem nagyon láttam olyat vagy ha láttam, akkor kiderült, hogy cuccolt. De nem zárom ki a lehetőségét, hogy el lehet érni egyeseknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!