Mit kéne csinálnom belso combra, ha zsírégetést szeretnéék /diéta nélkul/?
Figyelt kérdés
2014. jún. 10. 20:18
21/29 anonim válasza:
Nem vagy okos ugye? Ha már kihagysz valamit, akkor már módosítottad az étrendet, kevesebb kalória megy. De gondolom ezt sem érted. Én meg nem vagyok kivétel, sőt nálam sokkal jobbak vannak. Na mindegy, csinálj amit akarsz, én feladtam, sőt...
22/29 A kérdező kommentje:
A megállapításodrol nincs véleményem..szerintem ilyet azután állapíts meg miuátn személyesen legalább 10 percen keresztul bezsélgettél velem..utána talán véleményezhetsz..de még azután se nagyon..mert ugyebár 10 percig a hulye is lehet okos..és az okos is buta;) nade én meg most azt vettem észre h te nem nagyon értetted amit itt mondani akartam :DDDDDDd
2014. jún. 11. 21:30
23/29 anonim válasza:
Kérdezd már meg a többiektől kisgyerek, hogy melyikünk az idióta. Elmondtuk,hogy kell. Ha nem érted, akkor így jártál. Szevasz.
24/29 A kérdező kommentje:
és ki mondta neke h nem értem? pff..senki nem mondta rád h idiota vagy ;)
2014. jún. 11. 21:51
25/29 anonim válasza:
Tudod mit kedves kérdező? Egyél kedvedre mindenféle szemétkaját, nézegesd a neten levő csinos fitnesshölgyeket és csorgasd a nyálad a feszes, formás testükre. Mert ők nem diéta nélkül néznek ki úgy, ahogy. Aztán talán majd rájössz, hogy mi csak segíteni akarunk hisz te tetted fel ezt a kérdést. Ha okosabbnak hiszed magad, akkor csináld a saját módszereiddel, de ne legyél szomorú, ha nem jön be. :)
20N
26/29 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szemėt kajàt enni:) es koszonom szepen a segitseged..es tudom h sikerulni fog a cėlom :)
2014. jún. 12. 08:19
27/29 anonim válasza:
Aki ennyire öntudatos meg tájékozott, az minek jön ide kérdezősködni? Hogy utána leugassa a nála tapasztaltabbakat? A világ megérett a pusztulásra.
28/29 A kérdező kommentje:
Mi a bajod??..rakerdeztem pàr dologra...amirol mast hittem/gondoltam ..oke elmagyaraztak..megkoszontem..akkor most mi is a probleemad?...-.-" minek olvasod el ha nemtetszik?:o
2014. jún. 12. 21:39
29/29 anonim válasza:
Jesus Christ! Először is diétázz, ne a késői étkezésd zárd hó ki, mert az hülyeség, hanem egyél tisztán! Nincs helyizsiregetes! Feltetelezem, ha ilyen agyament kérdésed van, hogy az izmot égetted le magadról, akkor szalkasitasrol nem beszélhetünk!hagyd az ostoba női magazinokat, keress egy edzőt vagy nézegess neten fitness oldalakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!