Mit kezdjek ezzel? (Has)
Figyelt kérdés
Hello. 194cm magas vagyok 16éves fiu.
A bicepszemmel a tricepszemmel és a mellizmommal meg vagyok elégedve. viszont a magasságom miatt a hasam nagyon nagyon vékony... hiába eddzek rá sokat... vékony és kész.
Mit kezdjek vele . 76kg vagyok.
(7évet usztam heti 8 szor, 3év kajakozásheti 3 szor , most street workoutot kezdtem itthon )
2014. jún. 10. 14:12
1/3 tkodit válasza:
hiába hasazol, ha nincs miből épüljön izom. Ha izomtömeget akarsz növelni, akkor az egész testedre végzett edzés (pl a lábadra, hátadra is!!) mellett tömegnövelő étrendet kell követned.
2/3 anonim válasza:
Megint egy kockahasatakarokastrandra típusú kérdező. Természetesen lábat és hátat edzeni minek... Eddz keményen és ne hiányosan, egyél sokat és aludj sokat. Tömegnövelő étrendre van szükséged, ha izmot akarsz építeni.
3/3 A kérdező kommentje:
hello nem kockahasat akarok
csak kib****ott magas vagyok es nem akarok vekony lenni
2014. jún. 10. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!