Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit kezdjek ezzel? (Has)

Mit kezdjek ezzel? (Has)

Figyelt kérdés

Hello. 194cm magas vagyok 16éves fiu.

A bicepszemmel a tricepszemmel és a mellizmommal meg vagyok elégedve. viszont a magasságom miatt a hasam nagyon nagyon vékony... hiába eddzek rá sokat... vékony és kész.

Mit kezdjek vele . 76kg vagyok.

(7évet usztam heti 8 szor, 3év kajakozásheti 3 szor , most street workoutot kezdtem itthon )

2014. jún. 10. 14:12
 1/3 tkodit ***** válasza:
hiába hasazol, ha nincs miből épüljön izom. Ha izomtömeget akarsz növelni, akkor az egész testedre végzett edzés (pl a lábadra, hátadra is!!) mellett tömegnövelő étrendet kell követned.
2014. jún. 10. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Megint egy kockahasatakarokastrandra típusú kérdező. Természetesen lábat és hátat edzeni minek... Eddz keményen és ne hiányosan, egyél sokat és aludj sokat. Tömegnövelő étrendre van szükséged, ha izmot akarsz építeni.
2014. jún. 10. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:

hello nem kockahasat akarok

csak kib****ott magas vagyok es nem akarok vekony lenni

2014. jún. 10. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!