Tulajdonosok, milyen felszerelést kíván egy jó fitness terem?
Szia.
Rengeteg gyakorlatot meg lehet csinálni "kókány" megoldással is.
De ha komolyan gondolod, 10 millió körül gondolkodj SZERINTEM.
Függ attól, hol szeretnéd csinálni, pl Budapesten sokkal drágáb bérelni mint pl délalföldön...
Nyárára komoly légkondi kell.
De maga az eszközök: Egy normális futópad, akár 700 ezer is lehet...
AZt vedd figyelembe, hogy mindenféle ember használja!
Akár reggel 8-tól este 10 ig, folyamatosan megy...
Egy fekenyomó pad, 200 körül van.
Egy gugoló állvány 100-150.
Egy hack gép ismér 300-500.
A sulyzókról nem is beszélve.
Szerintem nagyon drága, főleg, hogy kell a minőség, hogy hivatalosan működjön, és nem a Józsi bácsi heggesztette a fekvenyomó padot 5 sör után.
Az ottani dolgoknak, sokkal nagyobb teherbírás kell, mint egy otthoninak, mivel lehet hogy a 190kg-s ember is rááll arra a futópadra.
Nem vagyok tulajdonos,de szerintem egy alap teremben ezek nem ártanak:
Ülő,álló vádli gép(ek)
lábtoló,combhajlító gép (vagy nemtudom minek nevezik pontosan) Guggoló állvány,Fekvpad,ferde pad,sim padok,tolodzkodó állvány ,2-3 csigás gép(alsó, felső) Meg pl egy olyan állvány,amin tud mellről,ill nyakból nyomni.
Szerintem ezek alapok.
Hogy miből mennyi,azt a terem nagyságához és a létszámhoz mérd szerintem :D
Igen, nem mindeggy, hogy mennyit veszel. Lehet megéri megvenni a drágát, mert mint mondtam, lehet valaki ráfekszik a fekpadra, 140 kilósan és nyom 190kg-ba...
És egy otthoni fekpad nem igazán erre van tervezve!
nekem van egy termem, igaz nem is manapság nyitottam.
anno pár géppel kezdtem, majd fokozatos bővítés volt.
megőrizte bodyterem jellegét, bár egy időben gondolkodtam hogy meglovaglom ezt az újfajta fitnessz, szépségszalonos, női edzőtermes őrületet, de az csak pár új vendéget hozott volna, és sok törzstag kikopott volna, az agymosott női vendég miatt.
így maradt egy kőkemény bodyterem, vas szaggal, fémtárcsákkal, és izzadság szaggal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!