A sárga kapszula egy kox fajta? Hogy kell szedni?
Figyelt kérdés
Mindenki azt ajánlgatja. Azt hol lehet venni? Mennyire hatásos?2014. jún. 8. 16:20
1/10 anonim válasza:
Végbélen keresztül kell. Van a cba-ban, a szunnyadóizomstimulator2000 mellett.
2/10 anonim válasza:
letöltöd, kinyomtatod, majd 5liter vízben feloldod, és egy gumislaggal beöntés formájában bejuttatod, majd addig szorítod a végbélrózsádat, míg minden tudást ki nem szipolyoz belőle a szervezeted.
3/10 anonim válasza:
Kamu, a gyökér biztos olvasta azt a kérdést ahol pont az ilyen buta kérdésekről írtatok és azt gondolta debilke hogy poénos lesz eg ilyen kérdés.
4/10 anonim válasza:
igen, ez lehetett szerintem is. Ezért is kapott ilyen választ.
5/10 anonim válasza:
Na ezekről beszéltünk az előbb, de szerintem is kamu. :)
6/10 anonim válasza:
Szerintem megérte kiírni, már csak az első válaszért is :D
8/10 anonim válasza:
azért az elgondolkodtató, hogy 2 ember szinte egyszerre válaszol, és mindketten a végbélen keresztűl ajánljuk a fogyasztást :D
9/10 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy mégis igaz. Nem lehet véletlen.:)
10/10 anonim válasza:
F aszságot ír itt mindenki. Fityma alá kell belőni, így nem sorvadnak el a tökeid, mint más koxtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!