Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zyzz kinézet 1-1,5 év alatt!...

Zyzz kinézet 1-1,5 év alatt! Ez LEHETSÉGES? Innen vettem ezt az állítást www.youtube.com/watch? V=jK6gnd_b2YE

Figyelt kérdés
Most akkor hogy is van ez? Mindenki mást mondd.

2014. jún. 7. 16:11
 1/9 A kérdező kommentje:
2014. jún. 7. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem nézem végig ezt a szart, de most mondom, hogy naturálban esélytelen, doppinggal se biztos, hogy mindenkinek csak úgy lazán elérhető 1 év alatt nulláról.
2014. jún. 7. 16:20
 3/9 tkodit ***** válasza:

hát egy szarul beszélő akárkicsoda videóját én ezért a hülye állításért végig nem nézem... :D

Zyzz koxolt, és egy magamutogató valaki volt. Nem példakép, számomra pont a testépítés legalját testesíti meg.

Naturálon 1-1,5 év alatt egy rosszabb genetikájú emberen elkezd meglátszani, hogy edzeget...

2014. jún. 7. 16:55
 4/9 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=35GZK5IhxpM ilyen lazán hozta ez a gyerek is 2 év alatt a Zyzz fizikumot. :)

tkodit: Miért, a Vörös Zoli, Csuhai, Kathi stb nem magamutogató emberek? Erről szól ez a sport versenyszinten. Csak zyzz meg tudott fogni magának egy 100ezres rajongótábort, amikor élt, ellenben a fent említett személyekkel.

2014. jún. 7. 17:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért ez két külön dolog. Zyzz nem véletlenül lett olyan felkapott...

[link]

Béla mikor vágna be egy ilyen pózt?

2014. jún. 7. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva és zyzzt nem minősítve. Nem éred el még koksszal sem 1,5 év alatt, ha nem olyan a genetikád.
2014. jún. 7. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:

OrizaTriznyáák nem értem mi bajod azzal a pózzal, Frank Zane is így pózolt

[link]

2014. jún. 7. 17:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ebből a gyerekből valahogy sugárzik az arroggancia, de lehet, hogy én látom bele. Utóbbi kép egészen más.
2014. jún. 7. 18:15
 9/9 A kérdező kommentje:

Tiszta vicc akit linkeltem ezek szerint.

Valami félelmetes milyen butaságok vannak fenn az interneten!

Jó hogy itt megkérdeztem.

Én ugyan nem vagyok szakmabeli!

2014. jún. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!