Ha kondin kívül mást is sportolok az mennyire vet vissza?
Figyelt kérdés
Szoktam focizni, kosarazni, úszni néha. Reggel pedig általában kézenállok pár sorozatban időre, fekővtámaszozok és húzodzkodok, hogy felébredjek. Ez lassítja a fejlődésemet?2014. jún. 6. 01:19
1/1 anonim válasza:
Pár sorozat fekvő vagy kézállás az lópikula. De ha kosarazol mellette órákat az bizony hátráltat. Én is szoktam focizni, régebben többet is, és ez bizony nem volt előny. De el kell dönteni, hogy mi a fontos. Mert ha nem versenyzel, akkor jobb ha többfélét is sportolsz, mint otthon ülni és örülni magadnak, hogy de jó hogy megspóroltam 10 deka izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!