A suliorvosom a Nutricia Nutridrink nevű italt javasolta nekem konditermi edzés mellé. Ti mit mondotok?
Figyelt kérdés
Heti 3-4x szoktam edzeni, nyilván nem a testépítő szintet szeretném elérni, de szeretnék jól látható eredményeket és egy kis plusz súlyt, ami persze nem háj.:D A fehérjeporokat, meg tömegnövelőket inkább kerülném.Ha ezt szedem és ez mellé megpróbálok a táplálkozásra is figyelni, akkor szerintetek az elegendő lenne ahhoz, amit én szeretnék?#mozgás #edzés #sport #kondi #táplálékkiegészítő #súlyemelés #testedzés #testmozgás étrendkiegészítő
2014. jún. 5. 19:14
1/5 anonim válasza:
12g fehérje, 36g cukor, 12g zsír...
3/5 anonim válasza:
Ez nem erre van kitalálva, ellentétben a gonosz fehérjeporokkal.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
A Nutridinket kachexiás, kórosan lesoványodott, főleg daganatos betegeknek találták ki, mivel alig bírnak enni, ezért folyékony, gyorsan felszívódó formában tartalmaz szénhidrátot, fehérjét, zsírt. Az általad említett fehérjeporokat, tömegnövelőket meg kifejezetten konditermi edzés és ennek megfelelő étrend mellé fejleszteték ki. Nem értem, miért a sulidoki ad ebben tanácsot amihez nem ért. Miért nem mész el egy Biotech vagy Scitec boltba, ahol direkt ilyen termékeket forgalmaznak, és tudnának tanácsot adni, hogy mi lenne számodra a legmegfelelőbb a céljaid eléréséhez? Ja és google-> Sárga Kapszula alap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!