Nutricia nutridrink táplálékkiegészítőnek jó-e testépítéshez?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 17:15
1/7 anonim válasza:
igen! én is próbáltam, sokkal jobb.
4/7 anonim válasza:
Inkább az abbott's Ensure plus, abban több energia van.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Szóval a történet:20/F vagyok,4éve edzem naturálba,175magas,82kiló vagyok(zsírmentesen)
Gyomrom elég sok mindenre érzékeny,így a fehérje és kreatinporok szóba sem jöhetnek.
A baj az,hogy az utóbbi 3 hónapba nem igazán érzek vagy látok fejlődést semmilyen téren,ennek oka biztosan az,hogy a kaja adagomat nem tudom tartani/tovább növelni,mivel marhára unom már a húst,halat,tojást,tojásosrizst stb stb napi szinten evését+most,hogy jobb idők vannak az étvágyam is csökkent...Ezért kellene valami természetesebb,a gyomromnak nem túl megerőltető kiegészítő.
2010. máj. 2. 18:33
6/7 anonim válasza:
Én is ugyan így jártam, szedtem a sok fehérjét,stb-t és egy idő után nem bírta a gyomrom, beleszagoltam, vagy megpróbáltam meginni, ki is jött egyből, én is a Nutridrinken gondolkozok, mert régebben ittam, szerintem az jó lesz :)
7/7 anonim válasza:
Nekem a FortiFit jött be. Jó ízű és csak víz kell hozzá.Jól oldódik.
Ja és tejsavó fehérjéből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!