Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Emberek, miért jártok gyúrni?

Emberek, miért jártok gyúrni?

Figyelt kérdés

Én magam a friss levegő, a mozgás szeretete és legfőképp az izgalom miatt sportolok. Hébe-hóba ugyan lejárok a terembe, de csak a társaság miatt, szerintem súlyokat emelgetni unalmas.

Mivel manapság ez ennyire felkapott dolog (itt is már külön kategória) érdekelne, hogy miért? Tiszteletem minden teremlakónak, tudom hogy ez sok munkával és erőfeszítéssel jár, de mire fel akar valaki annyira erős lenni? Ki az, aki a sport szeretetéből csinálja, ki az akinek más miatt? Engem ez nagyon érdekelne, ha valaki válaszol írjon kort is köszi!

2014. jún. 5. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Eleinte senki nem csinálja sport szeretetből, annak ki kell alakulnia az emberben és sok mai fiatal csak "eszközként" használja az edzést szerintem mert azt hiszik ettől menők lesznek és stb... Eleinte én sem szerettem de már 4 éve csinálom és kialakult bennem a sportIMÁDAT! Valamelyik testépítő fogalmazta meg jól egyszer, valami olyasmit mondott hogy ez nem csak a súlyok emelgetéséről szól nap mint nap hanem saját magunk legyőzéséről, a fejlődésről, a felemelkedésről és a győzelemről. Összegezve szeretek küzdeni magammal, szeretem azt látni hogy egyre jobb és erősebb leszek, és természetesen szeretek küzdeni, erőlködni, izzadni úgy mindent ami a testépítéssel jár! :)
2014. jún. 5. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:
En eleg alacsony srac vagyok.Mindig engemet szeklatak suliba.csajoknal is kevesebb az eselyem mint a magasabb sracoknak.gazdagnak sem szulettem,szoval valamit nekem is kellet produkalnom,hogy figyelembe vegyenek legalabb a csajok.Aztan idovel szerelmes lettem a sportba.ha kihagyon betegseg miatt 2-3 napot mar lelkiismert furdalasom van.Szeretem a korlatamait atlepni.Ez egy eletstilus...
2014. jún. 5. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Rendszert ad az életednek. Igazítási keretet nyújt. A bedurranás érzése endorfint és számos egyéb, hormont, mint dopanin, stb-t termel. Stressz levezető.

Egyedül végezhető. Nem kell csapatot építeni köré, nem kell alkalmazkodni máshoz, másokhoz.

Nincsenek benne kötöttségek, akkor megyek amikor akarok, fújhat a szél, eshet az eső, lehet mínusz 20 fok, vagy plusz 40, lehet reggel 9 vagy este 10, teljesen mind1.

A változást a leghamarabb prezentálja a sportok közül.

Kikapcsol. Bedugaszolom a fülem, hallgatom a zenét és elmerülök a gondolataimban. Aztán ha jól megy az edzés örülök neki, mely némileg fókuszálja is a figyelmem, ami szintén örömteli.

Az étrendem is kialakult tőle.

Elkerülnek a betegségek.

A külvilág látja, így azok a berkek, akik amúgy kötekednének spannak tekintenek, mivel ők is csinálják, így azonos szubkultúrához tartozni egyből van közös pont.

Strandon előny a kidolgozott test. Látják rajtad, hogy nem vagy nyüzüge.

Más sportoknál bizonyítani kell! Nem látványra mennek rá, így lehet hogy egy taekwondos összevesz, egy atléta sokkal erősebb, gyorsabb, mégis, rajtuk nem látszik. Vagyis de, csakhogy a testépítés amatőrökön is látványos lehet, míg egy tornász, kajakos csak akkor néz ki brutál jól, ha profi.

2014. jún. 5. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:
hogy raj legyek :DDDD
2014. jún. 5. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Raj nemleszel.Ugy is elitelnek izomagyu borton tolteleknek.Radvarjak a kokszos jelzot igy is-ugy is.

Ha kemeny csavo akarsz lenni akkor menj ketrecbe:)

2014. jún. 5. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Amit az első három válaszoló írt az kb rám is igaz.

Amióta az eszemet tudom vékony vagyok, még egy átlagos izomzatom sem volt, aztán hirtele megnőttem és még vékonyabb lettem + enyhe gerinncferdülésem is volt ebből kifolyólag pocsék testartásom.

Eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább, először csak egy pár centit akartam erősödni aztán meg rászoktam és innen már nincs visszaút:)

Az edzés utáni fárattság felejthetetlen, + az az érzés hogy te tettél valamit magad iránt. Tehát önbizalmat is ad :)

2014. jún. 5. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok,és 14 évesen bátyámtól irigyeltem meg a testedzést.Itthon berendeztünk egy szobát,felváltva használjuk.Ma már létszükséglet.Tényleg rá lehet szokni a jóra:)
2014. jún. 10. 10:39
 8/9 anonim válasza:

Én nem fogok úgy megdögleni hogy ne nézzem meg mennyit is lehet ebből a testből kihozni.

Én ezt a 3 dolgot vallom.

[link]

[link]

És ezek mellé a Kínai harcművészet és kúltúráját képezem magamban.

Számomra ez mindenek előtt van és örökké. :)

2014. jún. 10. 12:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Nektek megjott az onbizalmatok amiota edzetek?Nekem egyaltalan nem...
2014. jún. 10. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!