Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Insanity, mit csinálok rosszul?

Insanity, mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Ez a harmadik hetem az Insanitybol, es multheten meg lattam valtozast de azota semmit. Sot, pont hogy ugyanolyan nagynak latom a hasamat mint az Insanity elott. 1 nap kivetelevel vegig dietasab probaltam enni (natur jogurt, rizs, csirkemell(sonka), zoldsegek nyersen es parolva, gyumolcsbol viszonylag keves). Sajnos ha este edzem akkor utana kell is ennem valamit de probalok 2-3 oraval lefekves elott vacsorazni.

Sokat iszom es naponta 5x eszem minimum, hogy ne lassuljon az anyagcserem.

Mit csinalok rosszul? Vagy miert nem latok valtozast? Arra is gondoltam mar hogy amint vege a sulinak naponta futni fogok (kocogas 40 perc vagy intervall futasba amennyit birok), hatha ez segit.

Egyebkent 164 cm es 54-53 kilo kozott vagyok.

Tudom, hogy a masodik honapban tortennek a "nagy csodak", de nagyon zavar hogy nem latom eredmenyet az edzeseknek:(

L/16

2014. jún. 5. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
fussál mellé még.vagy vmi kardio 1 óra naponta és jobblesz .
2014. jún. 5. 16:41
 2/7 anonim válasza:
Kis ember, kis bot...
2014. jún. 5. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Rakj össze normálisan kiszámolt étrendet akkor szerintem esélyesebb a dolog. Na meg az Insanity sem csodaszer ez is intervallum edzés csak.
2014. jún. 5. 20:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért nem szeretnék kalóriát számolni és hasonlók mert azt nem tudnám egy életen át csinálni. Egészségesen enni lehet egy életen át, (néha-néha pedig belefér egy süti is vagy ilyesmi) ahhoz tudom tartani magam. De egy ilyen számoláson alapuló étkezési rendszerbe max egy hónap és beleőrülök.
2014. jún. 5. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg kell barátkozni a lassú fejlődéssel ami egy idő után le is áll.
2014. jún. 6. 01:03
 6/7 anonim válasza:

3 hét alatt nem lehet csodát tenni, sőt 60 napos edzéstől pláne nem.

Csináld becsülettettel és ha vége akkor is folytasd heti 3-4 edzéssel vagy valami mással és nézd meg magad augusztus végén.

2014. jún. 9. 13:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Tavaly megpróbáltam az Insanityt, nem bírtam szusszal. Azóta szépen feljavítottam az állóképességemet heti 3-4 kardióval, és fogytam is.
2014. jún. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!