Kreatin mennyit dob még rá?
Figyelt kérdés
Üdv
2 hónap alatt minden izomcsoporthoz tegyük fel hozzá jön +2 cm simán, jó edzéssel és étrendel.
PL :
Felkar : +2cm
Mellbőség : +2
Láb : +2cm
A kreatin mennyit dob rá ezekre az értékekkel kb. számmal kérlek írjátok, tegyük fel 2cm helyett 3 vagy ilyensmi.
Hozzáértő, tapaszt válaszok érdekelnek csak.
Nem kezdő edző emberről van szó, hanem már rutinosabb fél éve edzőről.
2014. jún. 2. 20:03
1/5 anonim válasza:
Nincs erre mindenki számára kőbevésett adat. Jó étrenddel a kreatinnal kicsit még izmosodhatsz, erősödhetsz, de ne várj sokat. A fél éve edző az még nem rutinos. Én edzek 29 éve. Akkor én mi vagyok? :)
2/5 A kérdező kommentje:
Te ? Veterán már :P Jó értelembe.
De egy kb.-t mondhatsz ha nem sokra számíthatod de 2 helyett mennyi lesz ? Egy kb.t csak tudsz ha 29 év tapasztalatod van :)
2014. jún. 2. 20:11
3/5 anonim válasza:
Nálam az első pár kreatinkúra dobott pár kilót és 0,5-1 centit max, de utána már nem sokat ért. Mármint nálam. De ez azért lehet, mert mikor én kezdtem, akkor még nem volt kreatin, legalábbis én nem jutottam hozzá. És mire használhattam már kb elértem a naturál genetikámat. Így szinte semmi tápkieg nem tesz már hozzá a fejlődésemhez. A szintét úgy értsd, hogy kilókat már nem dob rám semmi.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, elérted a maximális izomfejlettséget, ilyenkor már csak az anabolikus doppingszerek tudnak segíteni.
Értem, köszönöm szépen a hozzáértésed és hozzászólásod.
2014. jún. 2. 20:31
5/5 anonim válasza:
igen, innen már csak koxal tudnék továbbfejlődni.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!