Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Oximeta vélemények?

Oximeta vélemények?

Figyelt kérdés

#negatív #Oxymeta #oximeta #ponzitív
2014. jún. 2. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A legszemetebb kox, amit valaha kifejlesztettek.

"X-File 2003

Az egyik leghatásosabb és egyben legerősebb szájon át szedhető szteroid.

1990-ben az amerikai atléták által leggyakrabban használt tiltólistás készítmény.

Néhányan a nyolc hetes kúrájuk alatt 15kg-os súlytöbbletről számoltak be.

Ez a készítmény különösen erős androgén hatású. Szedésekor jelentős tömeg és erőnövekedéssel számolhatunk. Az anapolon semmiképpen nem alkalmas a minőség izomtömeg gyarapítására, csak a mennyiségire. Mivel a szedésekor az izomsejtek sok vizet szívnak magukba, így a sportoló kinézete sima lesz.

Elsősorban a nagyobb súlyú atléták, testépítők, erősportolók alkalmazzák.

Edzések során erős szivattyúhatás érezhető, ahogy a sportoló telepumpálja izmait vérrel. Az anapolon növeli a vörösvértestek számát, ennek következtében az izom több oxigént vesz föl.

A gógyszer szedésekor a receptorok gyorsan telítődnek, a szedés ideje nem haladhatja meg a hat hetet.

A szedés utáni időszakban elég gyors súlycsökkenés, erőveszteség érezhető.

Mellékhatások: májkárosodás, prosztatakarcióma, emelkedett koleszterinszint, magas vérnyomás, stb."

2014. jún. 2. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak ismerősömtől hallottam hogy ezt szedi, én meg nem hallottam még ilyet.
2014. jún. 2. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Kerüld messziről. Eleve kokszolni sem kell. Pláne nem tablettás cuccal. Az oximetalon pedig egy vizesballont csinál belőled.
2014. jún. 2. 18:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Én nem foglalkozom ilyennel, csak kíváncsi voltam hogy mi ez a cucc.
2014. jún. 2. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
ugyan,mese habbal. edd nyugodtan. én is ezzel kezdtem, 64 kilóval, kúra végén 99 voltam, ragadtak rám a csajok, és még a faterom is megdbott egy BMW-vel. tuti cucc
2014. jún. 2. 22:01
 6/7 anonim ***** válasza:
:-)
2014. jún. 2. 22:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, nekem teljesen mindegy hogy azt hiszed hogy én szedem. :)
2014. jún. 3. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!