Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » AAKG tapasztalat?

AAKG tapasztalat?

Figyelt kérdés

Használt valaki AAKG shok teljesitmenyfokozót?ha igen mi a tapasztalata?én mostanában elkezdtem szedni edzés előtt,úgymond motiváció növelésképpen.két dolgot vettem észre:

- izzadok tőle mint a málhás ló

- erőben nem adott többet csak talán a pihenőidők csökkentek és nem vagyok annyira kifulladva a gyakorlatok között és edzés után.

Nektek hogy jött be? Van ami jobban felpörget vagy ennél többt ne várjak ezektől a dolgoktól.a placebohatás is közrejátszik itt?

2014. jún. 1. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
ha edzés előtti pörgető kell, ennél még a pow3rd is jobb, vagy war machine, csak hát ezekben van koffein is, nem is kevés.
2014. jún. 1. 21:24
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi.

Anno probáltam a powet force kapszulát is.Az még ennyit se ért mint ez.

Attól is remekül izzadtam:)

És ha többet veszek be mint az előírt 25 ml?

Vagy inkább ne probalkozzak ilyennel mert bajom lehet tőle?

2014. jún. 1. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:

a power force 1 adagja tartalmaz 80mg koffeint, a többség a pow3rd et is gyengusnak tartja, pedig abban adagonként van 200mg koffein, és ezen kívül természetesen mindenféle jó dolgok is vannak benne... nekem ez már felér egy lórúgással, ha megiszom egy adagot, akkor 2 választásom van mivel pánikbeteg vagyok... vagy mozgok amíg el nem múlik a hatása, vagy úgy felpörget, hogy egy horror pokol dimenzióba kerülök órákra...

összehasonlítás képen egy monster energia ital 160mg koffeint tartalmaz...

2014. jún. 1. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
80mg az meg kb egy nagy csésze kávé.
2014. jún. 1. 22:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Napi 400-500 mg koffeineket nyomtam magamba egy időben, ameddig meg sem éreztem lassan :)
2014. jún. 1. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
hát nem kell naponta, csak akkor, ha úgy érzed, hogy ma nem fog menni az edzés... aki naponta 4-500mg-t tol, az meg is érdemli, hogy hozzászokik...
2014. jún. 1. 23:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ma nyomtam egy adag hot blood 2.0 mixet.

Alig birtam abbahagyni az edzest.remek :-)

De becsapos mert edzes végén nem voltam se szomjas,se éhes,se fáradt.így azért túl lehet hajszolni a szervezetet ha nem figyel az ember.

Az eladó még a war machinra esküdött. Nekem ez is elég ütős volt:-)

Lehet ezt még fokozni?:-)

2014. jún. 2. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!