Személyi edzőként el lehet helyezkedni?
Jelenleg nagyon sz*r helyzet.
Barmelyik hülye el tudja végezni a képzést és tömegével vannak minden teremben.
Ahhoz hogy legyenek klienseid nagy referencia (megnyert versenyek),jó kapcsolatok vagy óriasi arc kell.
Erre ne alapozz semmit.
Nos, 18 évesen, hadd kérdezősködjek már. Nem hiszem, hogy, ha megkérdezem, már megbuktam, mivel így is kezdhetném az érdeklődést, gondolom.
Amúgy igen, én is így gondoltam, hogy aki fel tud mutatni valamit, annál nagyobb lesz a karrierje is.
most építkeztünk egy fickónak, ő is elvégzett valami edzős zumbás hülyeséget, Bp agglomerációban nem csóró környéken bérel egy tesitermet hétfőn -szerdán -pénteken, pasi szemmel is jó pasi, így aztán simán becsalogatja a környékbeli anyucikat és mamikat, ad nekik személyre szóló étrendet, + megmozgatja őket heti 3* és csodák csodájára fogynak a háziasszonyok.. a jobbakat el is kapja amikor csak tudja... és nemrég vette meg a mercijét kpre...
ugyan így flabeloszos termet is nyitott már 3.at bp agglomerációban és a hülye háziasszonyok nem veszik észre, hogy az étrend miatt fogynak, ezért egymás után küldözgetik flabeloszon ácsorogni egymást...
persze 10 év testépítői tapasztalat van mögötte.
Hihetetlen.. Legyél kicsit jóképű, legyen meg a személyi edzős papírod, legyen meg a fizikumod, és a sok naiv anyuka, meg nő meggazdagít.. De ehhez is kellett a csávónak egy kis ügyesség, meg persze sok kitartás a fizikumhoz, ha már arról nem tehet, hogy jóképű. :)
Amúgy elhiszem, hogy ennyire megeszik, hogy a csávó tett velük csodát, anyámnak is papolhatnék órákat a rendes táplálkozásról, diétáról, tömegnövelésről, ő utána akkor is nekikezdene a léböjt kúrának, meg káposzta diétának vagy minek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!