Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen az első alkalom a...

Milyen az első alkalom a személyi edzőnél?

Figyelt kérdés

2014. máj. 31. 21:25
1 2 3
 11/22 *Glissade* ***** válasza:

Persze, tudom egyszer voltam nála! Le se szart mindent kb.

Összerakott egy másik lánnyal. Kérdezés nélkül, ez ott derült ki.

Csak épp a gond az volt, hogy nem igazán voltunk azonos "súlycsoportban" ezzel a lánnyal, így ő majdnem besz@rt a gyakorlatok és a súlyok alatt, addig én még csak meg sem izzadtam ( persze azért volt utána izomlázam rendesen, mert ugye nyújtani, levezetni azt elfelejtettünk).

Ugye, ahogy megtudta, hogy nem jövök hozzá többet, nagyon bunkó lett, oly annyira, hogy hiába volt havi bérletem a terembe, csak akkor volt képem lemenni edzeni, ha ő nem volt ott... mert lenéző volt...

Sajnálom a termet, de e- miatt az edző miatt én mégegyszer be nem teszem a lábam oda.

Ő csak egy volt szerencsére, azóta edzettem egy lánnyal, akit imádok :)

Nagyon jó fej!!! Volt ideje megismerni engem, jól tartja az edzést :)))

2014. dec. 30. 21:46
 12/22 *Glissade* ***** válasza:

Lényegében kiutált engem és a másik lányt is az edzőteremből a személyi edző...

én sem értettem, mert jártak oda mások is (leginkább férfiak), akik szerint teljesen semleges volt az- az edző és olyan nők is, akik szerelmesek voltak belé :)

Hát ez van, nekem nem volt szerencsém... elveszett a bérlet :)

2014. dec. 30. 21:57
 13/22 zholee ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyenek vannak a szakmában :(
2015. jan. 1. 21:04
 14/22 *Glissade* ***** válasza:

Igazából én is hibás vagyok :)

Azért kerestem személyi edzőt, mert nagyon paráztam elmenni egyedül edzeni konditerembe...

Az edző, a nagyképű, lenéző, fásult stílusával erre csak rádobott mégegy lapáttal, ami nem lenne baj, mert nem köteles az én gondjaimmal foglalkozni.

Illetve amikor vele edzettem nem is volt baj... csak épp másodjára már egyedül kelett volna edzenem, még jobban paráztam mint előtte, szinte már olyannyira, hogy meggyőztem magamat arról, hogy csak beképzelem, ogy bunkó velem stb. :D

Aztán lementem edzeni, bunkó volt... tényleg bunkó.

Azért "rugott belém" mert hagytam, lehetett... és ő ezt megérezte.

2015. jan. 2. 00:02
 15/22 *Glissade* ***** válasza:
Ha nem lettem volna nyuszi, akkor csak simán lementem volna a terembe és sz@.rtam volna magasról a fejére, ahogyan mindenki más :)
2015. jan. 2. 00:06
 16/22 *Glissade* ***** válasza:

Edzést pedig azért nem vállaltam nála többet, mert nem ütötte meg a szintet.

Alig szólt hozzám, és a másik lányhoz (akivel ugye összerakott).

Nem kérdezett semmit (még azt se, hogy sérülés van-e)

Edzésterv, étrend nuku (jó gondolom azért külön kell fizetni)

Bemelegítés nuku, nekem kelett egyedül bemelegítenem:D

A gyakorlatoknál azt sem mondta el miből mennyit, mennyi súllyal, csak rárakta és mondta mikor hagyjam abba.

(nehogy véletlenül egyedül is megtudjam csinálni máskor)

Próbáltam jól csinálni és nem túlságpsan erőlködni, mert akkor oda jött segíteni, amivel azért nem jártam jól, mert úgy lefogta a súlyt, hogy nekem semmi nem maradt :D

Ő csinálta helyettem! Mert nem érezte, hogy mennyi erőt adagol...

Persze szolni ezért nem mertem neki... plusz poén, hogy miközben bemutatatta a gyakorlatokat magát stírölte a tükörben :)

2015. jan. 2. 00:16
 17/22 *Glissade* ***** válasza:

Lényegében nem akart nekem segíteni, csak zsebre vágni a pénzt. Amivel nincs is baj, csak akkor ne menjen edzőnek!

Annyi más szakma van amihez nem kell lélek, nem kell törődni az emberekkel.

Még a nagyképűségét is megértem, mert valóban jól nézz ki!

Még a lenéző magatartásával sem lett volna gond, még azt is benyeltem, hogy nem veszi semmibe az olyan embereket, akik nem testépítők, mert valóban fel kell nőni a feladathoz :)

De nem egy személyi edző esetében. Neki segíteni kéne másokat és nem eléjük gördíteni egy még nagyobb követ.

2015. jan. 2. 03:51
 18/22 zholee ***** válasza:

De igen is köteles a te bajaiaddal foglalkozni, ezért fizetsz neki. Egy jó edző "pszichológus" is. Ezért személyi a történet. A többiben maximálisan igazad van, főleg abban, hogy nem nagyobb akadályt kellene eléd görgetni. Ez nem csak a pénzről kell hogy szoljon. Nincs annál jobb érzés amikor egy ügyfél elégedetten dicsekszik nekem, hogy mennyit fogyott, vagy éppen mennyit erősödött miattam. Amikor látom a szemében az elégedettséget ês a lelkesedést :)

Ha van valami kérdésed nyugodtan megkereshetsz privátban, vagy facebookon (privátban elküldöm, ha kell), nagyon szívesen segítek, nem kerül semmibe ;)

2015. jan. 2. 10:54
 19/22 *Glissade* ***** válasza:

Ne is mond, ammyira szuper érzés, mikor látom/ érzem, hogy fejlődtem :)

Pláne mert nagyon nehéz a "határokat" picit feljebb/ kiljebb tologatni, nagyon kell akarni, hogy sikerüljön... de legalábbis koncentrálni rá :)

2015. jan. 2. 15:58
 20/22 zholee ***** válasza:
Pont ez ennek a sportnak a lényege :)
2015. jan. 2. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!