Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki segítene? Természetesen...

Valaki segítene? Természetesen menne a zöld. A többi lent!

Figyelt kérdés
Segítséget kérnék gyúrás terén! Már egy ideje edzek de nem látszik. Szerintem azért mert valamit nem jol csinálok. :/ ha valaki szánna rám egy kis időt akkor rá írnák privibe és le írnám milyen súlyzóim vannak és összedobhatna nekem egy jo kis edzés tervet h mikor, miből mennyit csináljak stb. menne a zöld ha komolyan gondolja!?
2014. máj. 30. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"menne a zöld ha komolyan gondolja!?"

Micsoda tétek :D

Amúgy nekem írhatsz, de akkor minden nap belinkelem az összes hozzászólásomat és zöld pacsikat kell rá nyomkodj, különben elhitetem veled, hogy 90 napos szálkásító málnadiétát kell csinálnod(vicc).

Írj rám.

2014. máj. 30. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:

a málnadiéta az brutál, 10 kilót hozott szálkás izomban.:)

Írtam volna, hogy segítek, de már Oriza beígérte.:)

De googleba is írhatod: alapismeretek.

2014. máj. 30. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én lehet, hogy csak holnap írok vissza, mert épp megyek el a péntek éjszakába, szóval átveheted. :) De szívesen írok holnap a Kérdezőnek.
2014. máj. 30. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Írhatok én is. Holnap pedig én nem leszek, csak vasárnap délutántól.
2014. máj. 30. 20:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Beosztjuk figyelj...
2014. máj. 30. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!