Arginin mit tud és mik vele kapcsolatosan a tapasztalatok?
ÜDv
A kérdés adott, vélemény is érdekel, aki használta huzamosabb ideig.
Javítsd az arginin hatását.....
Mint tudjuk az L-Argininnek több előnye is van, mint pl. jobb vérkeringést eredményez, ezáltal edzés során keményebb, jobb az "izompumpálás". Nagyobb a "motiváció" és "élvezetesebb", intenzívebb az edzés. Ezen túlmenően serekenti a HGH-át, így javítja az izomépítést egyben a zsírégetést. Feltételezhetően az izomok több oxigénhez, vele együtt több tápanyaghoz jutnak, a kitágult vérerek kellő mennyiségben szállítják az anabolikus hormonokat.
Az arginin teljes körű kiaknázása érdekében fontos az időzítés. Legalkalmasabb edzés előtt 30-60 perccel éhgyomorra. A másik megfelelő időpont edzést követően egy gyors felszívódású protein shaker-rel, mivel a regenerálódás sokkal gyorsabb. Elméletileg a harmadik legkedvezőbb időpont lefekvés előtt 30 perccel. Ez utóbbi esetben kerüld a szénhidrát fogyasztását.
Tehat az egyetlen dolog amiben segit hogy tobb kedved lesz edzeni a bedurranástól?
Mert a hgh nem anabolikus hormon élettani keretek között.
Szerintem ha csak ennyit tud nem kene kolteni rá.
Saját tapasztalatból mondom, mivel elég sok mindent kipróbáltam már, hogy az extra besorolású tápkiegek közül ez meg a kreatin üti az összest szinte, számomra fontos kiegészítő :) Marci csak ennyit tud ? Olvasd el még 1x szerintem, nem csak motivációt növel. Jobb edzés, picit mégtöbb erőt, jobb izomépítést, serkenti a hormonokat, jobb vérszállítás, nagyobb erek.
Nekem 12% testzsírnál, olyan szinten kihozta és láthatóbbá tette bizonyos helyeken az ereket, hogy 10% testzsír körül szoktak ott előbújni :)
A másik dolog kreatin mellett, nagyobb erőtöbblettre tehetünk szert és az izomépülést is javítja, normális szívműködés és hasonló, csak ennyi dolgokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!