Eddig is edzegettem de most keményen beleszeretnék csapni!?
Figyelt kérdés
Lenne egy kitűzésem : [link]
Nem ilyet hanem megközelítőleg csak!
Az lenne a kérdesem minden nap 3 feladatot csinalok mellre,hasra es bicepszre 2-ot. Lehet ilyen felsotestem agusztus 10-ig?:) szedek 60-70% proteint is , minden nap edzek hetente egxszer szomabton jarok kondiba !
A lábat es a hátat,tricepszet ne kerdezzetek meg az alkart mert alkarozni szoktam,labazni nem labazok mert kezilabdazok.Hát,tricepszet pedig csak 1 héten 2 szer csinalok,de az nem is annyira erdekel.. Lécivves akkor / 2 hónapom van ,szedek fehérjét 60-70% , mindennap edzek hasra,mellre,bicepszre,egy héten szombaton járok kondiba./
Ez lehetséges?
2014. máj. 28. 14:25
4/5 anonim válasza:
Szteroiddal sem lenne lehetséges.
De írtam üzenetet, ha gondolod segítek.
5/5 anonim válasza:
Szerintem hanyagold ezt az egészet, nem neked találták ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!