14 évesen lehet kondizni? (konditerembe) nem tömeget növelno hanem szálkásítani, kisseb súlyokkal. Magasság:188cm Súly : 67.1kg
Figyelt kérdés
Szabad?2014. máj. 26. 18:54
1/13 anonim válasza:
Persze hogy lehet.Én még a nagyobb súlyt is megkockáztatnám! 14/F én is így csinálom.
2/13 anonim válasza:
Szabad, lehet kondizni. Szálkásítani is lehet, de kisebb súlyokkal nem szálkásodni fogsz, hanem lefogyni izomból. Szálkásításhoz magas fehérjebevitel, és kevés ch kell, ugyanakkora! súlyok használatával, mint tömegeléskor. De ekkora magassághoz nagyon kevés a 67.1kg és még ebből is fogyni akarsz? Nincs sok értelme, először tömeget növelj, aztán szálkásíts.
3/13 A kérdező kommentje:
De én csak igazábol mellre,hasra,bicepszre szeretnek inkabb edzeni,akkor nyugodtan elmehetek?
2014. máj. 26. 19:23
4/13 anonim válasza:
Nyugodtan elmehetsz, ki mondta, hogy nem? Nem sok értelme lesz, csak szólok, ha normálisan akarsz kinézni, akkor mindenre kell edzened, pipaszár lábbal és nagy bicepsszel láttál már embert aki jól nézett ki? Én nem..
5/13 A kérdező kommentje:
Persze edzenék mindenre csak ezeket szeretnem jobban fejleszteni, apukám nem enged el mert hogy nem tesz jót az izületeknek,es hogy megallok a növésbe..
2014. máj. 26. 19:34
6/13 anonim válasza:
Én 14 évesen kezdtem, 171-2 cm voltam, most 178 vagyok 18 évesen. Milyen sportban nincsenek veszélyek? Talán a sakkban. A fociban is bármi megtörténhet, fogadjunk ezt engedi.. :)
7/13 A kérdező kommentje:
Igazábol mindent enged,csak a kondit nem mert hogynaz ndm gyereknek vvaló
2014. máj. 26. 20:21
8/13 tkodit válasza:
tényleg nem neked való, pláne nem ennyi tudással.
Fegyencedzésre keress rá, azzal kevesebb kárt tudsz tenni magadban. (talán)
9/13 anonim válasza:
Nem tudsz szálkásítani addig,amíg nicsen rajtad tömeg.188 centivel a 67 kiló nagyon kevés,nem kéne ebből még lefogyni.Egyik haverom ekkora,ő 78 kiló és inkább sovány,mint kövér.Nem hiszem,hogy megállít a növésbe,de amúgy is hova akarsz még nőni?Így is magas vagy.
10/13 anonim válasza:
Amúgy nem értem mi ez, hogy nem fogyhat le 67 kgból? Egy 14 évesnek edzés nélkül alacsony teszsírral (10% körüli) ilyen magassággal is csak 60-65 kg a súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!