Miért ilyen átlátszó a shop builder?
Figyelt kérdés
Üdv
Miért csinálja azt a shop builder, hogy a Biotech és Scitec drága készítményeit árulja, mikor a jó MyProteines dolgokat nem árulja ? pedig abból van a legjobb áron minden, kreatin, HMB, tejsavó stb...
2014. máj. 25. 17:57
1/11 anonim válasza:
Te valamit benéztél szerintem. Árul myprotein termékeket:
2/11 A kérdező kommentje:
Nem néztem be, Kreatin már nem árulják, mert olcsóbb, mint az övéké. HMB nem árulják, mert olcsóbb, mint a BioTech, Scitec és egyéb terméket.
Erről van szó, természetesen árul pár dolgot, de a jó kis dolgokat nem.
2014. máj. 25. 18:04
3/11 anonim válasza:
hát igen, a jobb dolgokat azt nem árulja.
4/11 anonim válasza:
Hát jól kib4szna a scitecel, meg magával, ha elkezdené árulni az 5 kilós impact whey-t.
5/11 anonim válasza:
Egyébként meg nem ott kell venni a dolgokat és akkor kapsz jó áron myprotein impact-et és mhn wheyt, nutriwheyt is.:)
6/11 anonim válasza:
és ki mondta neked kérdező, hogy csak onnan szabad rendelni?
7/11 A kérdező kommentje:
Külföldi vagyok és ott van a legjobb választék és ár :)
2014. máj. 25. 19:03
8/11 anonim válasza:
Ezek szerint mégsem ott vannak a jó dolgok.:)
9/11 anonim válasza:
mivel a legtöbb magyart a scitec és a biotech szponzorálja, ezért szerintem érthető miért nem a myproteint népszerűsítik...
10/11 anonim válasza:
A shop erősen scitecorientált, így nem csoda. És ha a köznép rájönne a Mypró áraira, lehet elpártolnának sokan a szent scitec mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!