Ti miért kezdtétek el a testépítés?
Üdv
Ti miért kezdtétek el a testépítés ? Milyen célok vezéreltek ? Fejtsd ki 2-3 sorban legalább :)
Az egész úgy kezdődött, hogy filmeken nevelkedtem fel, ha mondhatjuk így ( Van Damme, Arnold Schwarzenegger , Jet Li stb..) A suliban úgy 8 osztályos korom körül, nagyon kezdett vonazni magafele a testépítés, nem akartam átlagos ember lenni, úgy is van bőven elég átlagember, valami más akartam lenni, mint a többi.
Mikor nekifogtam, egyre csak jobban belemélyültem, sok rendes emberkét megismertem a terembe, imádom azt a szagot mikor belépek a terembe, a súlyok csörömpölését, a kitáguló ereket, az izom bedurranását. Az egész testépítést, ezt nagyon hosszú leírni. Meg akartam tudni mire vagyok képes.
17 éves koromra sikerült elérnem, hogy 10-12 kg izmot felpakoljak magamra, így a suliban is folyton megnéztek, érdekes embernek számítottam.
Így kezdődött minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!