Mi a véleményetek erről a "testépítőről"?
Nem kell minden embernek megfelelned, nem is lehet ezért is felesleges erre törekedned. Csak magadnak kell megfelelned (meg annak aki letorkoz XD), a többi ember véleményét ignorálni kell.
Engem még a saját családom is lenéz amiért ebédre a saját magam által elkészített kaját eszem.
A nagymamám évek óta haragszik rám mert nem eszek a sütijéből.
A haverok kinevetnek mert ha bemegyünk valahova én vizet kérek nem kólát vagy energia italt.
Undorral az arcukon kérdezik hogy: "Még mindig ilyen szarokon élsz?"
Nem érti senki miért megyek el edzeni meló után mikor nézhetném a tévét is és az sokkal kényelmesebb.
A melóba azzal csesztetnek hogy szir-szar csirkén meg salátákon csak a lányok tudnak megélni, aki nem eszik kolbászt meg szalonnát nem is igazi férfi.
Nem iszok reggelente kávét, tehát nem is vagyok felnőtt ember.
Minden ismerősöm úgy fél a vitaminoktól mint a tűztől mert állítólag mérgezőek, hizlalnak és csak azért vannak hogy megbetegítsenek minket, de ha elkezdenek tüsszögni vagy megfájdul a fejük azonnal rohannak az orvoshoz és olyan gyógyszereket esznek marékszám aminek a mellékhatásai közt van a "váratlan szívmegállás". Ettől persze nem tartanak.
Az ilyenekkel nem szabad foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!