Létezik ilyen tömegnövelő?
megosztotta egy élelmiszermérnök kollegina (magát a gyártó honlapját).
Megkérdeztem tőle hogy ez szójás cukorpor?
Leszólt hogy sok időm van okoskodni, meg hogy nem az. Ezért kerestem egy ilyen összetevőket is felsoroló oldalt (mert maga a gyártó a saját honlapján nemigen hirdeti hogy szójaproteinizolátum és cukor a fő alapja ennek a terméküknek) asszem erre kaptam valami leszólást. Pedig csak kérdeztem és észrevételeztem, hogy az összetétele alapján ez mégis csak cukrozott szójafehérje.
Tényleg nagyon sokat gondolkodom azon hogy bennem hiba van. De lehet ma egész nap biokémiát tanultam és ez hozott ki belőlem nemnormális pótcselekvéseket.
Nem értem igazából. És nagyon bántónak éreztem magam, pedig (őszintén) bocsánatot kértem és újraolvasva tényleg nem volt semmi bántó szavam, legfeljebb annyi mint most ellened (bocsánatot is kérek, Monti).
És mégis ellenséges viselkedést kaptam, vagy csak én éreztem annak - ami persze lehet.
Azt nem tettem már szóvá, hiszen az valóban 'támadó' vélemény lenne ha cáfolom:
nem, nem kitűnő termék hanem ócska f.s
illetve takarménynövény- és cukorevés, hiába német orvosok által bevizsgált 'hatékony' módszer, a sz.arevés az sz.arevés, egy korrupt vizsgálat ezen nem változtat, pontosan semmit se :D
De én ugye nem írok ilyeneket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5684..
Minél kevesebbet viszel be belőle, annál több benne a zsír :)
Nem teljesen értem még, hogy Tápi kiről és miről beszél és mennyire ironizál, ezért írtam privátban.
Nem szoktál ilyet írni. :-) De tudod milyenek egyes nők. Ha bármit írsz a zumbajukra, fasbelosukra, hullahoppjukra (szigorúan két l betűvel), akkor bunko és támadó vagy. Pedig csak a szemüket akarjuk felnyitni.
De ez már off téma. :-)
Hoppá!
vagyis privátban akartam... csak mellément...
Csak fbúk ismerős, nem névtelen akárki, hanem ismerősöm. És nem akartam rossz kedvet okozni neki, mert ismerem.
Nem akartam a cukros szójába vetett hitét megbántani. Más a gyakori, de más azért amikor valakit ismerek és úgy érzem hogy a lelkébe gázolok. Tudom hogy ez most megint iróniának tűnik, meg most leírva én is majdnem röhögök, de ez azért nem szép. Meg mondjuk az sem szép hogy valaki tényleg, halál komolyan képes tisztelni ilyen mocsokgyártókat :D
Jaj, na húzok tanulni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!