18 éves fiú vagyok, hogy tudnék támogatót szerezni? Egy céget vagy vállalkozót, aki biztosítaná a pénzt a táplálékkiegészítőkhöz?
Pedig nem így van! Bár az tény, hogy utolsó lenne, hogy egy testépítő jelölt kiegészítőit támogassam, mert én inkább az állat menhelynek adom...
De nem lehet tudni, kérdező!
Én egyszer mentem el egy versenyre ( nem testépítés), és kaptam jópár külön díjat, tárgy nyereményt, ruha anyagot, meg kedvezmény kuponokat;)
Pedig nem lettem dobogós.
*Glissade*
Véded itt ezt a szerencsétlent, de mire fel? a srác akar valamit, de nem hajlandó érte tenni, azt várja, hogy más tegye meg neki, helyette. Ráadásul a célja is önző, kinek lesz haszna abból hogy megizmosodik?
Tipikusan az az ember, aki a állatait kiteszi a szeméttelepre. Jajj, kell egy kutyus, mert olyan cuki- de amikor 2 hét múlva ráun, akkor viheti sétáltatni az anyja. Fél év után az anyuka is megunja a kutyasétáltatást, és beadja a dögöt a menhelyre, jobb esetben.
Ezt az embert véded?
Én nem védtem senkit! Csak nem szeretem a negatív lealacsonyító embereket.
Nem értem miért kell a másik kedvét elvenni? Lehet, hogy ő épp talál majd magának támogatót mondjuk napi pár óra házimunkáért cserébe;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!